ZEVS Forum

Vremenska postaja Trbovlje - Nasipi

Začel/a jkocki, 24. November 2008, 12:23:04

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

jkocki

Vremenska postaja Trbovlje - Nasipi pričakala 300.000-i obisk strani.Gremo naprej!

jkocki

Danes je bila izmerjena najnižja temperatura na VP Trbovlje Nasipi od začetka delovanja postaje  -15,1°C

jkocki

Zdravo
Prosil bi za pomoč, namreč težavo imam z HS Uploadom, ki se mi noče zaustaviti, da bi lahko vpisal podatke vanj, ker ga na novo nalagam. Vsake 5 minut se mi zalaufa in mi napiše, da moram vnesti geslo in up.ime, vendar so vse ikonce neaktivne in jih ne morem klikniti, da bi prekinil delovanje programa za vnos podatkov.
Imam HS Upload 1.33, windowse 10 ter originalen WsWin. WsWin mi deluje normalno.

Hvala za odgovore!
Lp, jkocki(Joco)

max

Kopiraj na USB, kompletno briši iz računalnika(ne samo mapo) in ponovno naloži. Wswin ugasni, da ne bo aktiven, potem ga boš lahko ustavil.

jkocki

Hvala Max za odgovor! Sem zrihtal z HSUploadom, samo problem imam še, da mi avtomatsko ne osvežuje mapo custom v html-ju in s tem posledično ne pošilja podatkov na spletno stran. Če pa ročno kliknem pa podatke prenese na spletno stran.

max

V wswin-u pod Control->Adjustments, si nastavi proženje  ;D
Program HS Upload poišči iz mape kjer ga imaš shranjenega - external FTP program(gumb s tremi pikicami na desni)

jkocki

Evo, VP Trbovlje - Nasipi po treh mesecih remonta spet nazaj.
Max najlepša hvala za pomoč! Ful vesel.
Zanima me še zakaj mi ne pokaže slike na spletni strani od Zevsa, Krtina..., je potrebno še kak programček naložt na računalnik?

max

Ti pošljem moj custom na ZS, boš videl kako napisati poti/linke, pa se boš malo poigral ;)
Pa za tavelke grafe še.
Če sam delaš, si veliko več zapomniš in naučiš  ;D

p.s. Na mail, ki ga imaš v profilu ti bom poslal  :icon_wink:

max

Še dve fotki za awekas
Pri prvem primeru greš pod Control->CFG Custom file, pri drugem primeru pod Internet->awekas
Potem še na awekas strani na tvoji postaji pod nastavitvami obkljukaš direct link, kot imaš v wswinu.

jkocki

Glede, da mi je stara postaja WS2300 po 14-ih letih zaključila kariero, sem sedaj nabavil novo Gogen Me 3900 wifi.
Zaenkrat jo lahko najdete na:
https://app.weathercloud.net/d7812440430#profile
https://www.wunderground.com/dashboard/pws/ITRBOV8
ter na Ecowitt

Ne znam pa spravit podatke na ZEVS spletno stran, tako,da bo zaenkrat moralo bit kar takole v redu.

Lp