ZEVS Forum

Vremenska postaja Podsmreka pri Dobrovi (299m)

Začel/a bostjan, 10. November 2007, 11:27:07

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

bostjan

Naj še jaz predstavim svojo vremensko postajo in sicer uporabljam WMR 928NX. Moja nova pridobitev pa je vremenska hišica, ki sem jo sam sestavil doma. Prilagam še nakaj slik vremenske hišice in vremenske postaje. Naročeno imam tudi min/max termometer in upam da ga bom dobil še letos.

Pogled proti zahodu

Pogled proti severu

Pogled proti jugu

vremenska postaja

vremenska postaja s hišico

vremenska postaja s hišico s pogledom proti severu

vetromer

Lp Boštjan

ŠTROMAR

ablak

gradiščan

:icon_wink:

Kje pa maš spletno stran :icon_question:, kje so podatki dosegljivi?

Nartabulš

bostjan

Vremensko stran sem misli narediti že lansko leto ampak se ni izslo, sedaj pa nimam veliko časa. Upam da jo bom naredil drugo leto.

Lp Boštjan

_Roba_

zimazakon

Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

Davor

Brez oblakov ni ciklona!

bostjan

Hvala za pohvale.Z hišico je bilo kar veliko dela ampak z vztrajnostjo sem jo dokončal.

Lp Boštjan

Ciklon

Raj je v naravi :buttrock:

bostjan

Pred 14 dnevi sem dobil novo vremensko postajo DAVIS z aspiralnim ventilatorjem (EU verzija). Prejšnji teden pa sem jo zmontiral. Poleti bom kupil še software in set za ogrevanje dežemerja, nato pa bom podatke pošiljal na net. Prilagam nekaj slik nove postaje:

Lp Boštjan

MaRkUš

ŽUPMART

Vendar verjetno pride zaradi tlakovane površine direktno pod termometrom do pregrevanja. Priporočam ti, da tam poseješ travo, ne pa da tlakuješ. :wavey:

MaRkUš

Citat od: ŽUPMART dne 14. April 2009, 18:14:29
Vendar verjetno pride zaradi tlakovane površine direktno pod termometrom do pregrevanja. Priporočam ti, da tam poseješ travo, ne pa da tlakuješ. :wavey:

Mislim, da toliko tlakovcev, kolikor jih je na sliki, ne bo delalo problemov.