ZEVS Forum

Trenutno vreme [17.10.-31.10.2007]

Začel/a Cumulonimbus, 17. Oktober 2007, 07:40:58

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Davor

Vreme v Škofji vasi pri Celju:

Temperatura: 11,1°C

Delno oblačno

Piha SV-S veter (včasih kar močno potegne)

Lp
Brez oblakov ni ciklona!

Ciklon

zmerno oblačno
T = 10,4°C
RH = 74%
p = 1022mb - raste
:icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

Mamut

Pri meni se je pojavil zelo močan veter 80.3 km/h je v sunku zapihalo  :icon_eek: :icon_question: :icon_eek: :icon_eek:

trenutno piha SV 20,5 km/h  sem šel ven gledat če mi ni kaj prevrnilo. :icon_eek: :icon_eek:

paradolf

Tudi v Podgorju danes precej vetrovno. Če živiš tik ob gozdu je te dni ob vetrovnem vremenu nesmiselno pospravljati dvorišče. Listja kot trave  :icon_haha:
Sredi dneva je bilo tudi občasno nekaj več oblačnosti a se je proti večeru že jasnilo.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Ledeni

Zadnji oktobrski dan smo dosegli 11,8°C. Popoldne se je delno zjasnilo, SV veter je pihal do 18 km/h.
Včeraj padlo še 12 mm dežja, tako da je skupna mesečna vsota 162,5 mm. Ni slabo, kaj? :icon_smile:

Trenutno je 5,4°C in še pada, vlaga je 89%. Ker je bilo zjutraj 8°C, današnjega minimuma še nismo dosegli.

Aja, pa sneg na Gorjancih še vedno leži do 850 m.n.v.

blazek

Se vidi da je res precej snega padlo na Gorjancih, ki se bo kot kaže ohranil do naslednjega sneženja. Kajti kakšne posebne otoplitve v prihodnjih dnevih ne bo več.

Vreme je jasno, temperatura je lepo padala ob rahlem SV vetru in je bila že 5,1°C. Sedaj pa je porasla na 5,6°C. Jutri zjutraj bi lahko imeli slano in pa mraz. Tmax je bil celo 13,4°C.

Cumulonimbus

pri meni pa trenutno jasno pri temperaturi 4.5°C :icon_wink: zjutraj bo slana :icon_question:

lp
Član ZEVS :)

Davor

Vreme v Škofji vasi pri Celju:

Temperatura: 4,7°C

Brezvetrje

Jasno in luna se lepo vidi.

Sem v pričakovanju jutranje slane.

Lp
Brez oblakov ni ciklona!