ZEVS Forum

Vremenska postaja - Trebnje

Začel/a zimazakon, 28. Oktober 2007, 10:38:31

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Oblak69

Čestitke tudi iz moje strani. Tko je treba ja, župane pa vse ostale skup sklicat, da se ve kdo je ZEVS. Res lepo obeležen dogodek :icon_kava: :wavey:

zimazakon

Kolegi, hvala za dobre želje!

Najlepša hvala za pomoč pri tem projektu gre kolegom iz  ZEVS-a, ki ste mi pomagali  

@pihe               hvala za pomoč in izvedbo nakupa  :praise: :praise: :praise:
@polo               hvala za pomoč pri instalaciji programov in obrabo živcev zaradi mojega veleznanja o računalništvu  :icon_redface: :icon_redface:
@gradiščan        pomoč pri nastavitvi spletne strani  :praise: :praise: :praise:  ....  pa tudi @gradiščan ima dobre živce  :icon_haha:
@jože               hvala za hiter telefonski tečaj o nastavitvah ws win-a   :beerchug:
@blazek            mi je instaliral postajo  :praise: :praise: :praise:

Ob prvi priliki bomo vse tole  :beerchug: :beerchug: :beerchug: :bouncy:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

ŠTROMAR

Tomaž čestitam za novo pridobitev in samo promocijo, kdor zna pač zna.  :icon_wink:

blazek

Samo da postaja sedaj laufa brez problema. Žal mi ni uspelo prit na otvoritev.

A ogrevanje dežemera sva pol dobro zvezala? :icon_mrgreen:

zimazakon

Citat od: blazek dne 02. December 2009, 21:48:05
Samo da postaja sedaj laufa brez problema. Žal mi ni uspelo prit na otvoritev.

A ogrevanje dežemera sva pol dobro zvezala? :icon_mrgreen:

Glede na hud mraz zunaj, imava še kar nekaj časa  :icon_haha: :icon_haha: :icon_haha:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

Pihe

Nič se ne (in nas) hvali zdaj.Za drugo leto najavi županu,da bo treba na Vaisalo prešaltat,pa naj počasi cekine zbira. :icon_lol:
Pa en vremenski radar tud rabimo tam dol.Pohvale za občinsko oblast,ki zna prisluhnit! Eni lahko samo sanjamo o takih oblastnikih.... :icon_exclaim:

Skratka vse čestitke in naj prede dolgo! :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

joze

Naj ti postaja lepo dela, da ti bo v veselje, pa tudi vsem nam! :icon_wink: :beerchug:

maestro

Tole si  pa res svetovno izvedu!  :praise: :praise:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

zimazakon

Naj se še jaz pohvalim z temperaturnim rekordom postaje :
danes ob 08:12 je zabeležena minimalna temp. zraka na VP Trebnje      -19.1 °C   :icon_cool:  :bouncy:  :icon_wink:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

zimazakon

Po dolgem času je tule ena od slik moje VP Trebnje, ki je mimogrede rečeno zopet v dobri formi zahvaljujoč kolegu @polo-tu, ki mi je pomagal pri nastavitvah  :praise:

Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

max

Citat od: zimazakon dne 23. Maj 2010, 17:32:39
Po dolgem času je tule ena od slik moje VP Trebnje, ki je mimogrede rečeno zopet v dobri formi zahvaljujoč kolegu @polo-tu, ki mi je pomagal pri nastavitvah  :praise:

:icon_wink: Sem zvedel ja, da je bil pri tebi  ;D

jest24

Hm, spletna stran je rahlo crknila :icon_mrgreen: