ZEVS Forum

WMR200

Začel/a andro, 28. September 2007, 16:03:28

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Nebomgabiksal

Če kdo rabi dobro ceno naj pove... (WMR928 ali WMR200)  :angel:

Sumani

Citat od: Nebomgabiksal dne 26. December 2008, 20:39:55
Če kdo rabi dobro ceno naj pove... (WMR928 ali WMR200)  :angel:

Ali lahko zrihtaš tudi kakšen dodaten senzor za WMR200?  :icon_question:

Nebomgabiksal

Tudi, tudi...  8)
Povpraševanja kar na mail andrej.lange (at) trion.si
Pa omeni(te), da ste iz tega foruma!

blazek

A je imel morda kdo probleme s prenosom podatkov iz konzole do računalnika. NAmreč enim pomagam zrihtat WMR 200, pa nikakor noče prenest podatkov do računalnika. Prenos je preko USB-ja, a je tle mogoče isti problem kot pri daviskah, da je treba naložit en pretvornik USB porta v serial port?

elbarto

Pusti čez noč. če zadnji mesec ni bila priklopljena...
ti v programu svetita 2 rdeča kvadratka?
LP!

blazek

Za dva rdeča kvadratka ne vem. Sem na vse načine probal pobrat podatke na računalnik, pa ni in ni prepoznalo konzole oz ni prišlo do povezave.

elbarto

Ima kdo idejo ali je na tej postaji potrebna kalibracija vetromera?
Par dni nazaj je pihalo ko sto hudičev, števec pa na 46 km/h  :surprised: :surprised:
?

gradiščan

Primerjaj pri bližnjih postajah  :icon_arrow:, upoštevaj pa lokalne posebnosti.

Domček

Bolj berem, manj mi je jasno.  :icon_question: Katera postaja je sedaj boljša: WRM 928, WRM 968 ali WRM 200?
Pa še nekaj me zanima. Ne znam se še čisto pravilno izražati, ampak upam da boste razumeli vprašanje.  :icon_sad: :icon_rolleyes:
Torej... zanima me v kakšnih časovnih presledkih senzor pošilja osvežene informacije (npr. temperaturo, vlago,...) v sprejemnik.

lp!

max

Pri WMR 928 NX
Temp, Pritisk, Dež na vsakih 40-50sek. veter na cca 25sek.

Domček

Hvala za informacijo.  :clap:

lp

elbarto

pozdrav vsem lastnikom wmr200-tk
Zanima me ali ste ostali na originalnem softweru ali uporabljate kaj drugega in če da, kaj?
LP!

krispy123

Tudi jaz sem danes kupil vremensko postajo oregon scientivic wmr200 kupil sem pa jo v avstrijskem media markt .Dal pa sem 379 Evrov za to napravo.Danes sem jo že sestavil in jutri bom jo že postavil ven na prosto.Do zdaj pa sem imel postajo WS2300 s katero nisem bil preveč zadovoljen .Mislim pa da se za wmr200 splača dat tolko dat.Zato ker sprva sem si hotel kupiti v conradi tisto za 500evrov venda tista je malo predraga in nima niti solara.
lp

elbarto

Kdo mi lahko pojasni, koliko je tu resnice...

Baterije so OK, pihalo je ko sto hudičev, ko je zjutraj začelo sem šel zmaja spuščat (onega na 2 vrvici) pa me je parkrat celo potegnil iz mesta (pa me ni malo)
Ko sem se prijavil na ta forum, sem napisal, da bodo cifre "zanimive", da pa bo tako, pa niti v sanjah nisem mislil.
Sicer pa tudi minutno povprečje ni slabo  :buttrock:
Vsa svinjarija ki je ostala od dreves od jeseni, je od danes na drugi stani hriba  :icon_lol:
LP!

gregach

Po mojem mnenju ni šans, da bi pihnilo tako močno.
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."