ZEVS Forum

Sodelovanje pri prenovljenem portalu Zevs

Začel/a ribncan, 25. Julij 2013, 23:00:39

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ribncan

Samo okvirno me zanima, kdo bi bil vsaj s kakšno novico ali dvema na teden sodelovati pri prenovljenem portalu Zevs?

Vreme

Citat od: ribncan dne 25. Julij 2013, 23:00:39
Samo okvirno me zanima, kdo bi bil vsaj s kakšno novico ali dvema na teden sodelovati pri prenovljenem portalu Zevs?

Smo že pri postavitvi portala imeli podobne probleme. Lažje je bilo postaviti portal, kot pa potem najti ljudi,ki bi kaj pisali v njega.No upam, da bom vam "mladim" to bolje uspevalo  :icon_wink:

Sicer pa mogoče ena idejica. Smiselno bi bilo ,da bi se "ustanovil" uredniški odbor, v katerem bi bili vsi tisti, ki bi soustvarjali Zevs portal. Delo bi si razdelili podobno, kot je to že organizirano za vremensko napoved Zevs. Torej tedensko dežurstvo. Tako se bo točno vedelo, kdo in kdaj bo zadolžen za pisanje prispevkov. Moje mnenje pač!

Duzek

Zelo dobra ideja. Imamo dezurstva vmes pa sevefa lahko pisejo tudi nedezurni. Ce so pri casu.
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

ribncan

Zanima me, če bi bil kdo prostovoljno sodelovati pri postavitvi novega vremenskega portala Zevs (postavitev in oblikovanje spletne strani)? Vsi interisenti se mi javite na ZS.

levjos

Mislim da si ga že našel, oziroma je on tebe našel. :icon_haha: :icon_haha:

medovreme

Ja, nekako smo se kar našli :) Koordinacija poteka prek mejlov in ZS, kmalu bo imenovan uredniški odbor, ki bo vse skupaj realiziral.

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?