ZEVS Forum

Nevihta 8.6

Začel/a Jovi, 09. Junij 2013, 22:31:13

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Jovi

Ob dveh sem odšel proti Jamniku, še prej na šmarjetno potem na Jamniku pa je bila interesantna nevihta nad našim krajem, na radarju pa je kazalo da se ustvarja lepa nevihta v okolici ljubljane in že samo oblaki so dali slutiti da bo nastalo nekaj kar konkretnega. Odšel sem iz Jamnika v dolino in na hitro malo zabeležil to zadevo. Bolje jo je Dejan zabeležil sicer. Mimogrede lepo reportažo si dal. :praise:

Zadnja je ista ko prejšnja samo da je na sliki traktorist ki ni in ni odnehal frezati... :smash:
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

paradolf

Super, kar trije smo jo dokumentirali.  :clap:
Te ni nič mikalo da bi nevihto pričakal na Jamniku. Verjetno bi bil razgled odličen. So pa lepa nakovala na prvih fotkah in spodaj že lepo črne baze. :)
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Jovi

Sej prvo sem pomislil kaj če bi jo pričakal kar na jamniku že zaradi nakoval in vsega...potem pa sem pomislim da se bo pa mogoče naredila kakšna zanimiva nizka baza oblakov ali karkoli zanimivega kar se bolje pofotka v "dolini"..na koncu se je izkazalo da tut če bi ostal gor nebi blo nič narobe. Bi imeli iz treh različnih lokacij. Kaj čem :shrug: To je moj prvi lov za kako nevihto. Mislim resen lov  :icon_wink:

Čakamo SC.... :praise:
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

Mraz

Lepo... sicer pa bi se za začetek junija spodobilo več SC :icon_wink: