ZEVS Forum

Vremenska postaja-Ljubljana Koseze 2

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 12:14:04

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Vreme

Poskusi v oknih:
meni: start/programi/pripomočki/ukazna vrstica

v njo vpiši tracert lj-koseze.zevs.si

in

ping lj-koseze.zevs.si

TWISTER

paradolf

Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

ŽUPMART

Pihe

Twister čestitam.Je bil že skrajni čas. :icon_wink:
Ampak o nečem imam pa svoje mnenje. :icon_sad:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

joze

TWISTER, čestitam :icon_wink:

Samo me zanima, zakaj na hrvaški strani? :icon_question: Tudi tukaj na forum
se malo javljaš, že tako nas je malo, pa še ti ki ste bežite k sosedom :icon_sad: Žalostno!

Da ne bo pomote, nimam prav nič proti CROMETEO, samo to je druga država. :shrug:

hrošč

TWISTER

Citat od: joze dne 28. Maj 2008, 10:49:49
TWISTER, čestitam :icon_wink:
Samo me zanima, zakaj na hrvaški strani? :icon_question: Tudi tukaj na forum
se malo javljaš, že tako nas je malo, pa še ti ki ste bežite k sosedom :icon_sad: Žalostno!

Citat od: Pihe dne 28. Maj 2008, 08:24:28
Ampak o nečem imam pa svoje mnenje. :icon_sad:

Fantje tisti ki se pri nas ukvarjajo s postajami dobro vejo da smo vse naredili da bi jo dali na ZEVS, ampak moj računalnik in ZEVS server sta nekaj skregana in so že vsi ki so se povezali na moj PC to ugotovili, meni pa je trenutno pač bolj važno da imam postajo končno on line...

Jože, jaz ne bežim k sosedom, jaz sem od tam prišel, saj sem eden izmed 4ih ki smo začeli s Crometeo in to je bilo cca 2 leti pred ZEVS-om :icon_wink:
če pa bi spremljal še Crometeo bi ugotovil da sem v zadnjih 2eh mesecih se tam toliko javljal kot tukaj... imam pač večje službene probleme oziroma obveznosti, ki so dobesedno nujne za preživetje :shrug:

joze

Citat od: TWISTER dne 28. Maj 2008, 11:24:25
Jože, jaz ne bežim k sosedom, jaz sem od tam prišel, saj sem eden izmed 4ih ki smo začeli s Crometeo in to je bilo cca 2 leti pred ZEVS-om :icon_wink:
če pa bi spremljal še Crometeo bi ugotovil da sem v zadnjih 2eh mesecih se tam toliko javljal kot tukaj... imam pač večje službene probleme oziroma obveznosti, ki so dobesedno nujne za preživetje :shrug:

Se opravičujem! :icon_redface: Samo bal sem se, da te izgubimo.

Astra

Čestitke tudi z moje strani in upam, da te vidimo tudi na domači pregledni mapi postaj.  :icon_wink:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

ŠTROMAR

Čestitam sosed, da si končno spravil postajo na splet, pa ne glede na to kje je! :clap:

TWISTER

hvala fantje od te postaje sem res dobil prav čopek sivih las :icon_haha:

Štromar bova lahko primerjala končno :clap:

ja Astra sej so v teku nadgradnje da bi šle vse postaje skupaj :icon_wink:

TgT

Končno si porihtal, bravo  :icon_wink:
Pomoje je astra mislil, da bi bilo lepo, če bi bil tudi na našem pregledu ampak ti si dal novo informacijo ven, ki zveni lepo.  :icon_wink:

ŠTROMAR

Ma se mi zdi sosed, da imaš na spletni strani podatek za hitrost vetra v km/h in ne takole kot ti piše ob 13.30 Brzina vjetra: SE 13.0 m/s.

blazek

Sam da je ratalo postajo spravt na net. :icon_wink: