ZEVS Forum

točnost podatkov

Začel/a dg100, 20. Junij 2012, 14:44:15

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

dg100

Prosim vse člane foruma, da ocenijo točnost podatkov temperature in zaščite temperaturnega senzorja moje postaje.
http://www.awekas.at/en/qualcheck.php?id=6371
Zaradi verodostojnosti primerjajte še Vrhniko in Ljubljana Koseze - tem podatkom zaupam.
Moje podatke je namreč spljuval en častni član tega foruma in potem brisal poste.
Upam, da tega posta ne bo brisal.

dg100

Max, ne brisat tega posta. Prebran je že 19x.

max

In od kod ti je prišlo na pamet, da sem jaz pljuval po tvojih podatkih in jih brisal?  :icon_question:

Za to zadevo se bom pozanimal, potem se pa odločil kaj bom zahteval, ker takšno "obrekovanje" pa ne bom prenašal :icon_banned: :icon_mad:

Mimogrede, danes sem sedajle prvič na forumu >:(

gradiščan

Citat od: dg100 dne 20. Junij 2012, 15:30:11
Max, ne brisat tega posta. Prebran je že 19x.

Jaz sem brisal, če te že zanima, kajti vse tisto nepotrebno je bilo pisano pod poste od določene vremenske postaje in tja ne sodi.

Predlagam ti, da najprej sam podaš samooceno svoje postaje in jo tudi utemeljiš. Kar je videt na Awekas pa ni verodostojno, ker so temperatire po urnih intervalih. Kaj pa je vmes med eno in drugo uro  :icon_question:

PS: Če kdo pljuva po forumu je to izpod vsake kritike, vendar v zadnjih dnevih nisem zasledil pljuvanja in bi takoj predlagal ban  :icon_banned:. Seveda pa imajo člani ZEVS-a popustke, kar pa ti nisi, dovoliš pa si na pamet pisat, skoraj pljuvat druge postaje. Naj ti bo v opozorilo pred  :icon_banned:

dg100

Citat od: max dne 20. Junij 2012, 20:44:59
In od kod ti je prišlo na pamet, da sem jaz pljuval po tvojih podatkih in jih brisal?  :icon_question:

Za to zadevo se bom pozanimal, potem se pa odločil kaj bom zahteval, ker takšno "obrekovanje" pa ne bom prenašal :icon_banned: :icon_mad:

Mimogrede, danes sem sedajle prvič na forumu >:(

Dejstvo je , da si napisal marsikaj, ne vem, če pišeš hitreje kot misliš, ali pa je še kaj hujšega. Je  pa sigurno, da so včeraj so bili zbrisani vsi posti, vključno s tistim, kjer si povedal da imaš ARSO hišico.
Ne vem pa o kakšnem obrekovanju govoriš?

dg100

Citat od: gradiščan dne 20. Junij 2012, 21:08:53
Jaz sem brisal, če te že zanima, kajti vse tisto nepotrebno je bilo pisano pod poste od določene vremenske postaje in tja ne sodi.

Predlagam ti, da najprej sam podaš samooceno svoje postaje in jo tudi utemeljiš. Kar je videt na Awekas pa ni verodostojno, ker so temperatire po urnih intervalih. Kaj pa je vmes med eno in drugo uro  :icon_question:

PS: Če kdo pljuva po forumu je to izpod vsake kritike, vendar v zadnjih dnevih nisem zasledil pljuvanja in bi takoj predlagal ban  :icon_banned:. Seveda pa imajo člani ZEVS-a popustke, kar pa ti nisi, dovoliš pa si na pamet pisat, skoraj pljuvat druge postaje. Naj ti bo v opozorilo pred  :icon_banned:

Dej Grdiščan  oglej si http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=ISLOVENI14 , če želiš po minutah. Nisem pljuval drugih postaj, moje pa tudi ne boste.

max

Citat od: dg100 dne 20. Junij 2012, 21:20:25
Dejstvo je , da si napisal marsikaj, ne vem, če pišeš hitreje kot misliš, ali pa je še kaj hujšega. Je  pa sigurno, da so včeraj so bili zbrisani vsi posti, vključno s tistim, kjer si povedal da imaš ARSO hišico.
Ne vem pa o kakšnem obrekovanju govoriš?

Marsikaj sem napisal? Le kaj bi to bilo? zdaj še ciljaš na to, da sem jaz za sabo brisal?
A veš kaj, z mano in tudi drugimi, se ti ne boš takole pogovarjal. Poste nisem brisal jaz, to si že zvedel.......
Obrekovanju?......razmisli malo kaj si misli stem postom, verjetno si ti tisti ki piše hitreje kot misli ali preveri

Citat od: dg100 dne 20. Junij 2012, 15:30:11
Max, ne brisat tega posta.

KLONK! :icon_banned: