ZEVS Forum

Kofce 23.2.2012

Začel/a anze811, 23. Februar 2012, 16:47:34

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

anze811

Danes zjutraj sem se odpravil spet iz Podljubelja proti Kofcam, tokrat s smučkami  :icon_cool:, vendar ne turnimi ker jih nimam  :shrug:.
Pot z avtom je bila dokaj težavna saj je bilo na cesti pri vrhu okoli 10 cm ledu, in nisem hotel nobene slike narediti ker sem bil jezen ker nisem mogel priti gor  :banghead:,
vendar mi je potem po dobrih 20 minut mučenja le uspelo  :clap:, brez 4X4 je ne mogoče  :icon_banned:
No slikati sem začel šele pri vrhu ker sem imel zelo težak ruzak  :icon_bird:
Tukaj je bilo snega do kolen  :praise:

Sledi motornih sani  :icon_kava:

Cilj te ture  :icon_mrgreen:

Takole nekako je zgledalo ko sem imel na ruzaku smučke, ter notri pancrje in čelado  :icon_arrow:

Mislim da je tole Storžič? :icon_question:

Triglav ter Jlijske Alpe  :praise:

Upam da tukaj ni nihče takrat pil čaja ali kaj podobnega  :icon_biggrin: :icon_exclaim:

Veliki vrh 2088 m  :drool:

Dolina  :love:

Na vrhu sem bil v kratkih rokavih ker je bilo zelo toplo, v senci 6°C  :icon_wink:

Pot proti Velikem vrhu ter naprej  :drool:

Zaslužena malica  :icon_mrgreen:

Zadnje slike pa predstavljajo cesto za sankanje, ki je bolje za sankanje ponoči, kajti podnevi po tej cesti s traktorji vlečejo hlode,  :smash:
in me je bilo strah ko sem se s smučkami peljal po njej da mi ne bi kakšen prišel nasproti  :icon_exclaim:
Je pa ta cesta skoraj od vrha koče pa do tja kjer se da z avti  :clap:

To so vse slike ki so mi danes uspele, upam da vam je reportaža všeč  :icon_wink:

Lp,  :wavey:

fprelog

sem bil tu poleti, je bilo vredik,
ampak to pa super, zima gori v bregih je zakon, odlična reportaža.    :clap:  :praise:

ŠTROMAR

Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

max

Bravo, sploh podvig s smučkami ;D :icon_wink:

basty076

anze811

hvala lepa  :praise:, lahko bi se zmenili pa bi lahko kakšno turo skupaj šli gor in dol, seveda s smučkami   :icon_wink: :bouncy: