ZEVS Forum

Vremenska postaja-Stara Vrhnika

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 12:07:30

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

max

Froš

Citat od: MaVeRiCk dne 28. Julij 2008, 21:43:39
Ne vem zakaj skos neki jamraš, da ti vlagomer ne deluje pravilno, iz teh podatkov, je razvidno, da ti zelo dobro deluje :icon_arrow: :icon_arrow:

Vlažnost:

Trenutno = 37 %
Minimum =  20 % ob 16:19
Maximum =  87 % ob  06:06
Povprecno =  59 %

p.s. - podatki so bili nazadnje osveženi danes ob 11.36 :icon_arrow:

Če boš pa skos nekaj prestavljal senzor sem pa taj, pa ga razstavljal pa odpiral, pa ne vem ka še vse ti delaš s tem ubogim senzorjem, pol ti pa vžde ne bo delovalo :icon_rolleyes: :icon_rolleyes:

aha, potem pravis da je 9% vlaznosti čisto normalno za jutro ob 10:45?
Daj zresni se že enkrat  :icon_haha:
WMR 928-NX

_Roba_

Froš

Ker se tele stvari očitno ne da rešit, grem jutri s postajo na thesaurus malo sprobavat, in eventuelno kupit nov senzor, ker druge rešitve res ni.  :suspicious:

lp
WMR 928-NX

Froš

No, sem bil tam, in mi je ženska kakopak zamešala indoor in outdoor senzor, tako tudi s ceno, tako da nisem tam rešil nič.

S kolegom sva tudi menjala kabel, in pregledala vse spoje in jih nanovo polotala, pa je rezultat isti, tako da res nevem več kaj naj naredim s temi jajci (drugače se res nemorem izrazit)... 100€ za nov senzor pa enostavno ne dam, ni šans..

razmišljam da bi nazaj namontiral staro postajo :icon_surprised:

:icon_confused:
WMR 928-NX

TgT

Froš

Tak je rekla  :icon_rolleyes: ampak sem itak dobil občutek da zna ženska samo brat iz kataloga, tako da si bom moral pomagat kje drugje. Itak pa ne verjamem da je to tak denar. Samo kje hudiča naj dobim smo senzor brez transmitterja?!  :shrug:

Ma kdo kako idejo?  :icon_question:
WMR 928-NX

TgT

Enostavno kupis navaden dodaten senzor za vlago in temperaturo. cca 30€
Druga opcija da nabaviš orginal nov senzor.
http://www.ukweathershop.co.uk/acatalog/oregon_scientific_was.html

Froš

rabim vbistvu samo zunanji senzor brez transmitterja,,, (OS-THGR918-S)  tu na strani je 50  funtov kar je cca 60€ kar bi nekako še dal... Se bom pozanimal koliko stane pri Thesaurusu (samo majo najprej 14 dni dopusta)...

Ebay pa ne najde nič.  Za naročat tule pa nevem  :icon_rolleyes: nimam nekih izkušenj, ampak v skrajnem primeru bom naročil tu. :shrug:

Trenutno imam vlažnost "popravljeno" tako da  ni odstopanj, ampak ni to-to  :icon_rolleyes:
WMR 928-NX

TgT

Če boš šel v nakup lahko pomagam, ker bom še zase kupil senzor.

Froš

Seveda sem za če bi naročila skupaj, meni bi bilo super :icon_smile:
Boš naročal iz strani za katero si mi dal link zgoraj?

Drugače pa graf za vlažnost zunaj riše zelo zanimive grafe, zadeva precej "skače" medtem ko je na ws2300 bil graf "lep" v primerjavi z grafom za temperaturo.
WMR 928-NX

Pihe

Na tej spletni strani sem jaz kupil za Kireta anemometer: http://stores.ebay.com/Warren-Weather-Equipment
Dobava v cca 14 dneh.Poštnina v mejah razumnega.Seveda je pa treba prej zmagat na licitaciji. :icon_wink: :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si