ZEVS Forum

Velikani na letališču Jožeta Pučnika

Začel/a paradolf, 27. Avgust 2007, 13:02:38

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

paradolf

Citat od: alan dne 18. Maj 2008, 22:07:33
Junija pride Bush. Takrat bo veselo.. :icon_eek:
Predvidevam da takrat niti slučajno ne bo možno prit do ograje ob pristajanju letala. Pomoje bodo še sateliti usmerjeni v gozdove med Mengšem in Brnikom da se slučajno kje notri ne bo skrival kak Alkajdovec z kako raketo  :icon_rolleyes:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Neurje

Citat od: paradolf dne 18. Maj 2008, 23:54:00
Predvidevam da takrat niti slučajno ne bo možno prit do ograje ob pristajanju letala. Pomoje bodo še sateliti usmerjeni v gozdove med Mengšem in Brnikom da se slučajno kje notri ne bo skrival kak Alkajdovec z kako raketo  :icon_rolleyes:

Bo pa kull mogoče naredim kako fotko seveda če bom takrat delal in ne bom prost

Podle

Že za tele Kitajce so pršli varnostniki in spodili fotografe ob letališki ograji...   
Paradolf bom probal sporočit če bom kaj izvedel (pa kaj prej kot 15 minut pred prihodom...).

paradolf

Citat od: Podle dne 20. Maj 2008, 11:42:34
Že za tele Kitajce so pršli varnostniki in spodili fotografe ob letališki ograji...   
Paradolf bom probal sporočit če bom kaj izvedel (pa kaj prej kot 15 minut pred prihodom...).
Super :icon_wink:
Davis Vantage PRO2

Neurje

Včeraj malo pred 23 uro zvečer je priletel Boeing 737 iz ZDA pripeljal je neke vrsta specialce da se bodo počasi pripavili na prihod njihovega poglavarja ki baje pride  8.6.08 ura še neznana

MINIMAX

...in avion čisto bel, samo z manjšo ameriško zastavo, da jih ja slučajno kdo ne bi opazil, čisto ameriško pač.
MINIMAX
Lj-Polje

ŽUPMART

Off: Morda bi se to temo primenovalo v "Večja letala na Brniku" ali kaj podobnega...sedaj debata ne teče več ravno o Antonovu.  :icon_smile:

Neurje

paradolf

Davis Vantage PRO2

max

Fantje, meni se zdi da je pred pol ure pristal Bush na letališču.
Ko sem kosil zunaj je tako čudno bučalo :icon_exclaim:, gledam kosilnico....nič, potem pa pogledam v zrak,
pa vidim eno veliko letalo in spremstvo štirih lovcev :icon_eek:. Malo za tem cca 15 min, pa še eno večje letalo v isti smeri. Drugam niso šli, kot na Brnik, ker ponavadi letijo letala ki pristajajo po enakem koridorju.
Lahko kdo potrdi :icon_question:

JaniS

polo

Naš @župi je šel slikat,upam da ga ne bojo kje zaprli  :icon_haha:

max

Nekaj mora biti, ker nonstop hrumijo lovci nad nami, sem jih že naštel ene 7 komadov,
letijo pa dokaj visoko, tako da ne bi vedel kateri tip so :icon_haha:
Je pa zračni prostor nad nami zaprt, tako da, če je vidno kakšno letalo, je USA :shrug:

Pihe

Citat od: max dne 09. Junij 2008, 20:56:58
Je pa zračni prostor nad nami zaprt, tako da, če je vidno kakšno letalo, je USA :shrug:

Živela naša suverenost, neodvisnost in samostojnost. Mi gre na kozlanje in še čez vse to! :banghead:
Se niti ne mislim opravičevat za ta off topic.
Hvala klincu, da imamo vsaj vreme svoje. :icon_haha:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

ŽUPMART

Evo, sem ga ujel. Fotke slabše zaradi teme. Pridejo pa, ko mi jih bo uspelo dol s fotoaparata pobrat...malo šteka... :shrug: