ZEVS Forum

Velikani na letališču Jožeta Pučnika

Začel/a paradolf, 27. Avgust 2007, 13:02:38

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

alan

Ja sem videl. Res je velik.

Neurje

alan

Citat od: neurje dne 10. September 2007, 21:01:22
Citat od: alan dne 10. September 2007, 20:59:29
Ja sem videl. Res je velik.

ni velik

OGROMEN JE
:icon_haha: :icon_haha: :icon_haha:

No, če se spomnim tistega s katerim je priletel Clinton, je bil res še bolj ogromen  :icon_eek: :icon_wink:

Neurje

mi smo se pogovarjali da veliki brat antonova sploh nemore priti na nase letalisce ker cez krila meri toliko da negre med reflektorji na nasem letaliscu

je pa ta od americanov malenkostno vecji od danasnjega

ŽUPMART

JaniS

Ali ni ta veliki brat antonova že bil 1x na Brniku?    :icon_question:

Neurje

ne ne to je to ki vedno pride najvecji nemore priti na plat formo zaradi prevelikih kril 100 %

jože

Kakšen lcd bi lahko padel iz njega, jaz bi ga pa prostovoljno pobral :icon_question: :icon_haha:

Mr.Bear

Citat od: jože dne 11. September 2007, 10:15:01
Kakšen lcd bi lahko padel iz njega, jaz bi ga pa prostovoljno pobral :icon_question: :icon_haha:

Jaz bi ti z veseljem pomagal...... :icon_haha: :icon_haha: :icon_haha: ......pa še bi jih ostalo za izvoz.... :icon_lol:

MINIMAX

A kdo ve če Antonov te dni kaj vozi,da bi ga šli pogledat?

LP
MINIMAX
MINIMAX
Lj-Polje

ŽUPMART

Pokliči na Brnik. Tam ti bodo najlažje povedali. Sicer ša tale, ki sem ga slikal jaz, res ni nekaj ubijalskega. Raje počakaj na kaj hujšega. :clap: :icon_rolleyes:

Mamut

Kdo je napisal da so Brniki najcenejša destinacija tod okoli  :icon_haha: :icon_haha: :icon_haha: ena izmed najdražih v Evropi lepo prosim, zato pa toliko kompanij leti na Brnike . Po zadnjih informacijah jih bo vrjetno letos po tem našem vodenju spet nekaj ušlo. Brnik je enostavno predrag. :icon_arrow: :icon_cry:

Neurje

nekaj slik antonova

clovek je res majcken ob njemu

tako pa izgleda tovornjak ob njem

JaniS

Neurje

oj

kdor ima cas si lahko iz terase ali parkirisca  oz za ograde ogleda veliko potnisko letalo BOEING 747 -- AIR CHINA

na nasem letaliscu bo predvidoma tri dni notranji ogled pa ni mozen niti za nas zaposlene ker gre za politicnio visoki obisk

upam pa da bom lahko kaj poslikal