ZEVS Forum

Luštno je blo...

Začel/a maestro, 12. November 2011, 21:13:39

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

maestro

Jst se najlepše zahvaljujem Vsem prisotnim, ki so se udeležili 14. srečanja društva ZEVS in ljubiteljev vremena. Združili smo prijetno z koristnim, naredili nekaj smernic za naprej,ivedeli nekaj novega od mrazišč in storm chasa zda 2011,časa je bilo pa dovolj tudi za bolj sproščen klepet in seveda dobro hrano. Prilepu bom nekaj slikc, upam, da svoje dodajo še ostali :praise:
Namestitev v depandansi Litostrojske koče

Jutranje prebujanje..

Je blo kar hladno jutro, občutek je stopnjeval vzhodnik..

Eni šele prihajajo..

piskec je kljub kratki noči ob 9h bil že iz Možica...Norc :icon_mrgreen:

Nekaj čez 9h smo pričeli z prvim predavanjem o mraziščih, g. Iztok Sinjur

Drugo predavanje,Twister

Nekateri so se poslovili, najbolj vztrajni pa še sprehod na Možic..

Osvojili vrh...

Se vidimo na 15. srečanju..  :wavey:

VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

max

:buttrock: vidim da je blo super, jaz pa dobro uro nazaj tudi končal s šihtom :shrug:

ŠTROMAR

Le kaj bi to lahko bilo?

Glavna krivca za včerajšnje in današnje srečanje

sta nas pričakala v Bohinjski Bistrici in nam predstavila zanimivo družabno igro, ki jo vidite na prvi sliki.

Bilo se je res prijetno znova družiti s starimi znanci  :icon_wink: :clap:

Jovi

Super je bilo! Prijetna družba in prijeten program..edino sobotno jutro je bilo malo manj prijetno :icon_haha: :beerchug: Žal se pohoda nisem mogel udeležiti ker je čas priganjal ampak bom pa sam šel na ta hrib ob lepem vremenu. :icon_wink: Slikc imam malo več za dati in kar začnimo...brez razlag
Bohinjska igra in nato naprej......

Predsednik poje

Drug dan..........Duzek.... :scream:

Mrazišča....

Po poti v dolino---proti Dražgošam in naprej Železnikom...

Bilo je luštn..slik je malo več ker je bilo to srečanje malo manj fotografov  :icon_wink:
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

Astra

Pohvale organizatorjem, presidentu in vsem sodelujočim. Bilo je enkratno, enkratni predavanji, zelo lepo "zimsko" vreme in enkratno razpoloženje. Maestro, Duzek - kapo dol.  :praise:

Še nekaj foto utrinkov iz poti na Možic

In zmagovalna fotka iz Možica - 1603 mnv  :bouncy:

VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

indijanc

LEPO!!

Vidim, da ste se šli tudi DJa  :icon_mrgreen:

Jovi

Seveda saj je naš član, zelo pomemben člen na srečanjih :icon_haha:

maestro

Katere smo pa prepeval...Pa ne povemo!! Drugič kr na srečanje, pa zveste še kaj tacga, kar drgač ne povemo!  :icon_razz:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Jovi

Ampak me je pa koča tolk prepričala da greva z mojo gor za novega leta in bova vzela dvodnevni paket :icon_wink:

piskec

Še moj mali prispevek! Sicer malo pozno, a iz srca...  :angel:

Najprej smo šli tole igro. Zanimivo in ne tako lahko!

Nekateri so se res trudili na vso moč!

Enim je uspevalo...

in so bili povsem zadovoljni...

Eni pa pač znajo že kar tako!

Tudi drugi niso od muh...

Domačini so pa že vajeni...

Trenirani do konca!

Nekateri pa le sreče nis(m)o imeli!

Ampak vse to ni nič pomagalo. Namahala nas je punca.

Potem pa smo se preselili na Soriško planino in imeli Zbor članov.

Potem pa še en malo žura...

Vedno huje je bilo, samo še Jovi je v ekran gledal...

Po tem sem pa raje nehal slikat. :)

Smo kar zdržali, tja do 4h. Juhej!
Zaradi pomanjkanja časa (kot vedno...) sem jo sam že zjutraj mahnil proti Možicu. Da si ogledam malo hribe in da se malo spravim k sebi. Po slabih treh urah spanja ni šlo prav hitro.
Pa še presnet mraz je bil še zjutraj, vse zamrznjeno!

A vseeno lepo, še nikoli se nisem tukaj naokrog podil!

Pihalo je kt pr norcih, zato je kak rov prišel čisto prav! Sem se vsaj malo pogrel... No, vsaj lučke nisem pozabil.

Na drugi strani je bilo bolj sončno, Črna prst pa zavita v mehak oblak.

Potem sem krenil z Možica krenil še na Slatnik in po mulatjeri za ta drugim Slatnikom, nato na Lajnar in na Dravh - če sem že tam...
No, na Dravhu je pa vremenska postaja. Kdo pozna?

Še skok nazaj proti koči, ravno prav na prvo predavanje!
Ki ga je napovedal naš predsednik:

Super predavanje Iztoka Sinjura

O, ja, nekateri so poslušali:

nekateri pa se fino imeli:

vsi pa smo se imeli super!

Iztoku seveda hvala!

Potem pa se moja zgodba konča. Sem jo moral mahnit na drug konec slo. Cel vikend brez svoje postelje torej...  Še dobro, da pride potem v ponedeljek služba, da si človek malo spočije. :)

Luštno je bilo, res! Zase že vem, da bom še šel!

Jovi

Pozdravljeni!

Zanima me če je v kratkem mišljeno kakšno srečanje??  ;D Že nekaj časa ni bilo nič. Če so ideje, kar na plano, drugače lahko tudi sam organiziram nekje  :icon_wink: S predhodnimi prijavami pred rezervacijo.

Aquatic

Trenutno je aktualno le to:
Citat od: Aquatic dne 12. Januar 2012, 20:15:55
Dragi Zevsovi ljubitelji svetleče kugle in podrtih kegljev, leto je ponovno naokoli in čas je za IV. sedaj že tradicionalno bowling srečanje. Prvi prosti termin, ko plačamo eno uro in igramo dve uri sem dobil šele v mesecu maju. To bo dober trening pred letošnjo "stormchasing" sezono.  Bowling srečanje bo v torek 08. maja 2012 ob 20.00 uri v Planet Tuš-u v Kranju. Rezervirani sta dve stezi, torej po 5 igralcev na stezo, skupno 10. Do srečanja je še ogromno časa, vendar vas vabim, da si interesenti že sedaj rezervirate prosti termin in se pravočasno prijavite.
Do takrat pa  :wavey:.
Davis Vantage Pro2

max

Žal se tega bowlinga ne bom mogel udeležiti, ker gre moja desna roka(zapestje) 4.maja pod nož  :icon_exclaim:

Operirat(sprostiti) moram dat namreč Karpalni kanal v zapestju desne roke, da bom še lahko čutil prste na desni roki ;D
Taoranžni živc(medianus) imam skoraj čisto mrtvega :icon_razz: