ZEVS Forum

Nevihta na Štajerskem 4.6.2011

Začel/a Thor, 04. Junij 2011, 20:48:16

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Thor

Takole je pa zgledalo.ko je mimo mene šla današnja nevihta.

Pogledam proti vzhodu in opazim temnne oblake.Nisem niti pomislil,da bi se nam lahko približevala nevihta dokler ne pogledam na radar in zagledam kaj se nam približuje.Takoj vzamem fotoaparat v roke.Spodaj prva slika-pogled proti vzhodu  :icon_rolleyes:

Nekaj časa kasneje je bila nevihta že čisto blizu.Na sliki bi lahko bil oblačni zid :icon_question:

Pogled v smeri jug-jugozahod

Pogled v smer sever

Prihod nevihte

Radarska slika,ko je bila nevihta nad mano.Pučica prikazuje mesto od koder so bile narejene slike

Nevihta vsaj pri nas ni povzročila škode.Bilo je nekaj močnih sunkov vetra,ter dokaj močan naliv vendar se je izšlo brez podrtih dreves,ter zalitih objektov :zajec:

Lp! Thor

zevs.si[move]

mihaa

Si pa isto naredil kot jaz. Fotoaparat pa telefon v roke pa gremo, res pa je, da tudi pri nam v Celju ni bilo nikakršne škoda, gledena to, kako je kazalo... ;D

VREME, PROGRAMIRANJE, HOCKEY

Thor

;D ja nevihta,ko se je približevala je zgledala dosti bolj huda kot pa je kasneje bila.Sem hitel parkirat avto na varno,da ga nebi kje dobila toča :icon_biggrin:.Pol pa se je na srečo dobro izšlo.Vsi pridelki-poljščine,vinska trta,... ostali celi :buttrock:
zevs.si[move]