ZEVS Forum

Chase,4.4.2011-Nevihta

Začel/a matrix, 04. April 2011, 19:17:17

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

matrix

No kot se je govorilo in tudi kazalo na radarju za danes,da bodo plohe in nevihte,sem se zato odpravil na kratek chase kar z kolesom 8) Šel sem na najvišji vrh kot v okolici da je bil dober razgled.
No ko sem prispel sem naredil par fotk:
Bil sem hiter in nevihta še ni bila zelo blizu,vendar se je videla:

Sprednji del:

Vse skupaj se je vedno bolj bližalo:

Sprednji del:

Vse bližje:

Sem opazoval to zanimvo oblikovanje ampak iz tega ni nastalo nič,kar bo tudi vidno na naslednjih slikah:

Na koncu vse razpade :smash: ::)

Odločil sem se,da se odpravim proti domu,in nad hišo sem še malo pofotkal:

Slikano je s telefonom zato je slabše kvalitete,na drugi sliki je slikano skozi okno :

Tako se je zaključil današenj "chase"...Priporočljive so pohvale in kritike,za napake me popravite.
Trenutno pa dežuje in temperatura je padla na 13°C! :icon_arrow:
Lep pozdrav,matrix! :buttrock:

gradiščan

Letos bo bogata bera chasev  :buttrock: Tole je uvod in škoda samo, da ni več dinamike v fotkah... ampak to je vedno odvisno od samega razvoja nevihtnega dogajanja... Super..le pogumno naprej... :clap:

mat89

matrix

fprelog

matrix

Citat od: fprelog dne 04. April 2011, 20:15:27
in še današnji timelapse:

http://193.95.249.105/Timelapse/TimeLapse2011_04_04.avi

Super zadeva! Lepo narejeno  :clap:
Tam od 2:00 minute dalje je videt kot da eksplodira vse skupaj :buttrock:  :clap:

Mraz

Ledeni

Nič posebnega, preveč enakih slik, premalo kontrastov.

Danes ni bil dan za kakšne veličastne fotografije neviht. Raje počakaj na naslednjič  :wavey:

Capillatus

Za bolj zgodnji termin (4.4.) in glede na to da si bil s kolesom in nisi imel velike mobilnosti, je to še kar solidno. :)

Bo pa res treba še malo počakati za kaj bolj konkretnega. :icon_biggrin:

matrix

Citat od: Capillatus dne 05. April 2011, 12:27:07
Za bolj zgodnji termin (4.4.) in glede na to da si bil s kolesom in nisi imel velike mobilnosti, je to še kar solidno. :)

Bo pa res treba še malo počakati za kaj bolj konkretnega. :icon_biggrin:

Ja seveda,bi se strinjal z vama..To je bilo tako za otvoritev...Malo vaja gor in dol  ;D Glede na to pa se je kar hitro začelo letos. :clap: