ZEVS Forum

Vtisi s Srečanja

Začel/a hana, 05. December 2010, 07:16:04

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

hana

Včeraj je bilo srečanje v idilično lepem okolju, mraz, veter in sneg so le polepšali doživetje.  :clap:

Hvala Dejanu in ostalim, ki so sooblikovali srečanje, saj so ure druženja čisto prehitro minile.

Nekaj res prvih vtisov, sem prepričana, da bodo tudi ostali poslali še veliko fotk.  :)

medovreme

Srečanje je odlično uspelo, žurka je uspela, tudi po zaslugi alpinistk iz Šentjurja :)

Hvala Dejanu, Jkockemu in amedve1 za organizacijo in trud. Hvala tudi Duzeku in Maestru za ozvocenje ter čisto vsem, ki ste popestrili idilično atmosfero na Kumu.

lp, Medovreme ;D
Kaj je na obzorju?

Oblak69

Ja zares enkratno doživetje, ki ga nebom nikoli pozabil. Vse po vrsti odlično. Organizacija, vreme, okolje, in sama fejst klapa na kupu. Res hvala vama Dejan in Joco (jkocki) za tole. :clap:
Kaj več jurtri, za začetek pa le nekaj slik za "lušte" :buttrock:

mat89

Tudi iz moje strani čestitke organizatrju Dejanu in jkocki za odlično izvedeno srečanje.Pokrajina pa je prečudovita,tistim ,ki niste prišli oz niste mogli prit vam je lahko žal.

Še nekaj slik s srečanja.

jkocki

Tudi midva z Dejanom sva doma, čakamo samo da se javita bohinjca in Jovi, pa smo zmagal na celi črti.Hvala vsem udeležencem za enkratno doživetje.Skratka z eno besedo-ČAROBNO.

EDIT:Fotke sledijo!

Dejan

Točno tako, kot je @jkocki napisal  :praise: :praise: :buttrock:
Hvala vsem za udeležbo, upam, da vas nismo razočarali in da ste uživali! Hvala tudi DJ Duzy-u  ;D za koncert in pa vsem pevcem!

P.S. zdej pa spat  :icon_razz:
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

max

Tudi z moje strani čestitke za odlično organizacijo in druženje ki je vedno enkratno, žal mi je samo da nisem mogel ostati čez noč.
Vidim pa, da ste le spoznali moje znanke(Šentjurske alpinistke :icon_mrgreen:)
Foto reportaža:
Nalepke ZEVS :buttrock:

Jkocki in Dejan vzpostavljata internetno povezavo

Medovreme in Paradolf sta zakurblala svoje mašince

Čvek

Benedikt Strajnar razlaga Aladina in modele ki jih uporablja v svojem poklicu :buttrock:

Mi vsi pridno poslušamo ;D

Razvije se tudi debata

Na koncu uradnega dela tudi zahvala :clap:

Sledilo je skupinsko fotkanje iz nizkega štarta :icon_lol:

Sledila je večerja....no tukaj jo je že konec...

Vmes pa smo tudi poslikali naravo in vse kar je bilo zanimivega ;D

Na južni strani, pod Kumom so imeli nočno smuko

Takole pa izgleda stolp ob mraku

Upam, da bodo sledile tudi fotke neuradnega družabnega dela, ki je potekal po 19h uri :icon_mrgreen: :bouncy: :bouncy:

Duzek

No takole, tudi Bohinca sva doma, seveda sva na poti morala še na enega  :icon_wink: . hvala vsem organizatorjem za prečudovito srečanje. So nama zadali kar lepo naloga da jih prekosimo za naslednje srečanje, ki bo po vsej vrjetnost na Pokljuki.
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

Jovi

SUPER JE BILO! Sploh neuradni del. Uradni je bil pa res poučen in lepo izpeljan :clap:

Psihično stanje se je sedaj že izboljšalo od včeraj tako da sem 90% že zdrav :icon_haha: :beerchug:

Slike sledijo po vsej vrjetnosti jutri ker jih niti iz fotoaparata nisem dol dal. Prišel sem pa ob dveh.
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

maestro

VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

max

Citat od: Jovi dne 05. December 2010, 15:15:17
SUPER JE BILO! Sploh neuradni del
Psihično stanje se je sedaj že izboljšalo od včeraj tako da sem 90% že zdrav :icon_haha: :beerchug:

@Jovi, "psihofizično" stanje misliš ane? ;D

Jovi

Ja to to :icon_mrgreen: zdej bi  spet lahko ene par pirov spiv  :icon_haha: Važno da ko sem se vmes ustavil pri bivšem sošolcu sem takoj dobil v roke šnopc in vino za domov. Tam se mi je pa obračov tko da raj nisem :icon_mrgreen:

najbolj zakon so pa KARAOKE!
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

gradiščan

Super..vse na nivoju in super fotke  :praise: :clap:

medovreme

Max!

Kake fotke!!! Upam, da jih boš uvrstil za decembrsko fotko meseca!

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

blazek

Super  srečanje, kljub temu da sva s Krokodilem zamudila predavanje B. Strajnarja. Je bilo pa nadaljevanje zelo pestro. :buttrock: :beerchug:

Še nekaj jutranjih skomin. Še dober da me je Robert zbudil, drugače bi jo odspal.