ZEVS Forum

wmr928nx in dodatni senzorji - kateri?

Začel/a urosh, 13. September 2010, 08:37:14

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

urosh

Zdravo.

Ker je prišel čas, da sem se preselil nazaj v rodne kraje :) in si postavljam postajo na novo (v sredo celo dobim internet :) ) bi seveda želel dodati nekaj novih senzorjev. In malo gledam po internetu pa ne najdem nič kaj uporabnega. Kot rečeno imam OS WMR928NX postajo, pri kateri je priložen senzor na notranjo temperaturo/vlažnost/pritisk z oznako bthr918n.
Koliko sem bral, lahko priklopim še dodatnih 5 senzorjev? In sicer bi rabil poceni varjano senzorjev za temperaturo in vlažnost - pritiska ne rabim. Gledam malo po strani: http://www.ukweathershop.co.uk/cgi-bin/sh000002.pl?REFPAGE=http://www.ukweathershop.co.uk/acatalog/index.html&WD=vion&PN=oregon_scientific_was.html%23aWF_2d1001 kjer je en kup različnih senzorjev. Nekako mi je v oko padel senzor ala: THGR122NX - sena je 20 funtov. Sploh dela ta na tej postaji (glede na to, da je 433 mhz bi moral, ali?) in ali obstaja kaj boljšega/cenejšega? Vzel bi ene 4 ali 5 dodatnih, da pokrijem prostore :)

Prosim s predlogi na plano :)

Hvala in lp, Uroš

urosh

no, pa sem opazil, da sem postavil v napačen segment foruma. Prosim admina, da prestavi temo v pravi segment... hvala.

Edit Max: urejeno

fprelog

Zagotovo deluje THGR 228 HG, moj bo kmalu imel leto dni brezhibnega delovanja v rastlinjaku. In še prek repeaterja RT 918 OS ga imam, ker je razdalja precejšnja.  

Spoštovani/a Franc! Vaše naročilo je bilo uspešno končano. ID narocila: #159 Datum narocila: 27.10.2009 21:50
--------------------------
Naroceni produkti:      
Art. st.: 9902   Produkt: THGR 228 HG
Stevilo: 1
Cena produkta:  € 34,00   
Nacin placila: Po povzetju, Posiljka: Pošta Slovenije
Vsota: € 34,00
Popust: € 0,00
Darilni kupon: € 0,00 ()
Cena posiljke: € 3,80

DDV je vkljucen: € 5,67

Koncni znesek: € 37,80