ZEVS Forum

Vremenska postaja Srednje Jarše

Začel/a north789, 01. Avgust 2010, 20:38:26

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

north789

Postaja je na internetu že od začetka maja sedaj je dobila še vremensko hišco saj sem imel zelo velike težave z nihanjem temperature. Trenutno še ne oddaja podatkov ...

Slike hiške bolj nahitro  pripombe dobrodošle....

Vse skupaj je še v primer barvi  :) :)

gradiščan

ŠTROMAR

Lepo si se potrudil :icon_wink:, le nad vrati bi jaz dodal še eno ali dve letvici.

north789

Ja sem jaz tut hotu dodt še ene par letvic nad vrati samo je mel že tišlar napisan program na CNC-ju in se mu ni dal spreminjat programa.Utori so vsi na CNC narejeni...

north789

Danes sem hiško dokončno prebarval...

Slike:

Domček

north789

Od 23.8.2010 je vremenska postaja Srednje Jarše vklopljena v interent z svežimi in točnejšimi podatki.  :icon_wink:

Lp.matic

wisky

NORTH 789, pozdravljen!
Zelo lepo in lično izdelana hiška. Ali mi lahko pošlješ načrt, oz. si ga kje dobil, ker se bom lotil tudi jaz izdelave hiške.
Lp Wisky
VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320

north789

Do nadalnega vremenska postaja Srednje Jarše nebo vklopljena v internet sem v nakupu druge (ws 2350) ker mi sedajna zelo nagaja.

Lp. Matic

north789

Pozdravljeni

Vremenska postaja Srednje Jarše ponovno pošilja podatke v splet. :icon_wink: :icon_wink:

Lp.Matic :wavey:

north789

Da mal obnovim temo včeraj sem postavil spletno stran link: http://srednje-jarse.zevs.si/ spletna stran ima še nekaj pomankljivosti ki jih bom v kratkem odpravil.

Lp.Matic

wisky

VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320

TgT

Zanimivo, pa ne stran, ampak ozadje vsega skupaj  :icon_mrgreen:

north789

Mal vonja po zimi...

north789

Danes mineva eno leto od kar imam postajo na internetu. :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug:

Lp.Matic