ZEVS Forum

Po dežju vedno posije sonce

Začel/a Snežak, 14. Maj 2010, 21:36:27

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Snežak

Malo pozno sem se zbudil, pa  me je moj prijatelj takoj opozoril, da bo lep dan.  :icon_kava:

..pa še sam preverim.. :icon_kava:

..in hop iz Ljubljane v rodni kraj mal po gozdu.

Iz hribčka nad vasjo, slikano po dolini in Grmadi

..moja vasica..

...Katarina nad Ljubljano...

....Polhov Grajska Grmada..

...jaka mu pravimo, se vidi, da je prevlažno, je že čisto plesniv po kapi...

..kmetje so bili kar pridni ....

....koooončno si se mal pokazal hehe..

..to je nekaterim kar pasalo...

..bo že za obirat, za zimske dni... :P

......... :icon_mrgreen: .....

...tudi breze ne moti sonček.....

..v gozdu pa vse mokro, kar pa ne moti tegale prijateljčka...

..tudi moj prijatelj se ni pritoževal...

..še več, še poziral mi je majčken...

...No in za konec,naj se vidi, kaj sonček naredi najmlajšim. Lahko je srečen, da ima "privat sonček" vseskozi ob sebi.  :love: :love: :love: :love:

Aja!!! sej smo amaterji ane. Evo nekaj za nas  :beerchug:  :icon_bird:

Pa lep deževen dan vam želimo, LUBLANČANI  :icon_bird: :wavey: :wavey: :wavey: :wavey: :wavey: :wavey: :wavey: :wavey:
Življenje je lepo,ČE ga živiš

gradiščan

:clap: Zelo zanimiv dan je za vami  :clap:

stefko

..moja vasica..

Je to mogoče Babna gora? :icon_question:

Snežak

Dolenja vas je na tej strani kjer sem slikal, ko pa se začne dvigovat na drugo stran, pa je že Babna gora ja. Potok po sredini dolince ločuje vasi. Tvoja ugotovitev je pravilna hehe  :praise: :praise: :praise:

Snežak

Snežak

No tole pa se je naredilo , mislim da okoli 2003-ega leta (ne vem točno, sem pozabil), slikal pa je sosed. Bila je čisto ena lokalna nevihta, ki pa je pustila ogromno dežja na območju med horjulsko in našo dolino. 500 metrov pred vasjo je bil asfalt skoraj suh po tem dogodku. Nihče ne polni , da bi bilo že kdaj prej takole.

:wavey: :wavey: :wavey: :wavey: :wavey: :icon_bird: :icon_bird: :icon_bird: :icon_bird:

Oblak69

Bravo, Simon. Si nam polepšal dan s temi sončnimi slikam :Di, a na koncu brez dežja ni šlo, kaj :icon_eek:
Moram priznati, da prav v Babni Gori pa res še nisem bil, si me zdaj prepričal, da se splačat it pogledat :icon_wink:

stefko

Citat od: Snežak dne 15. Maj 2010, 10:20:56
Dolenja vas je na tej strani kjer sem slikal, ko pa se začne dvigovat na drugo stran, pa je že Babna gora ja. Potok po sredini dolince ločuje vasi. Tvoja ugotovitev je pravilna hehe  :praise: :praise: :praise:

Že dolgo nisem hodil tam okoli. Koliko novih hiš. Kaj pa je tisto za ena palača sredi vasi. Izgleda kod domovanje kakega upokojenega ameriškega predsednika. :laugh:

Snežak

Po pravici povedano ,ne vem. Neki priseljenci, a jih ne poznam. :shrug: :shrug:

.sonček.

Saj teh novih hiš, novih ljudi je v Polhovem Gradcu in proti Ljubljani ta čas veliko.
Kar je naprej proti Polhovem Gradcu proti Črnemu Vrhu, Lučinam pa je zelo zelo malo novih hiš, edin v naši vasi je zadnje čase dost novih hiš. V Lučinah tud ni veliko novih hiš.
Polhov Gradec je res bliz Ljubljane in, da se ljudje selijo sem je zaradi bližine Osnovne šole, trgovin, ...

Brez vremena ni življenja.

Oblak69

Pri nas tujcev praktično ni, je še za nas komaj kaj prostora za nove hiše, saj je rodnost res velika. :icon_wink:

stefko

Citat od: Oblak69 dne 16. Maj 2010, 01:02:57
Pri nas tujcev praktično ni, je še za nas komaj kaj prostora za nove hiše, saj je rodnost res velika. :icon_wink:

Leta nazaj mi je bivši župan rekel, da ja rabijo dobrih ljudi, samo kje jih dobit, jih bodo morali kar sami nardit. Pa sem se skromno ponudil, da pridem mal pomagat. :laugh:

MMG: A na prvi sliki v kotu je pa medovreme?

Snežak

Citat od: stefko dne 16. Maj 2010, 14:40:10

MMG: A na prvi sliki v kotu je pa medovreme?
:icon_mrgreen: hišni medovreme hehe :icon_lol:

medovreme

Tisti medo ni medovreme :)

lp, Medovreme :icon_haha:
Kaj je na obzorju?