ZEVS Forum

Program in vabilo

Začel/a Oblak69, 02. Maj 2010, 13:08:31

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Jovi

Vrjetno nam vreme tokrat kaj prida ne bo naklonjeno :smash:  Upam pa le da ne bo preveč padalo :icon_question: Kakor je max reku..če bi samo rosilo je ok
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

Oblak69

Jutri pričakujem tu pri nas temperature od 10-12°C in pa verjetno brez rahlega dežja ne bo šlo, tko da imejte kaj več za oblečt sabo, glih  tadolgih gat pa vseeno nou potrebn.
Malo bi spremenil plan in sicer za tisti kratek izlet na bljižnji hrib Lavrovec 890m bi šli po predavanju. g Gregorčiča in ne pred kosilom, saj pričakujem, da bi se znalo takrat vreme izboljševat, seveda če boste zato, pa še vsi bi bli takrat zbrani.
Za kake igre na prostem bo verjetno preslabo vreme, bomo se pa zato lahko sprehodili skozi vas in obiskali zraven tudi kozjerejstvo in sirarstvo Orešnik (trenutno ima v oskrbi 140glav), zato mogoče kak dežnik za vsak slučaj ne bo odveč.
Kaj časa pa mormo prišparat tudi za debato o samem našem društvu( se spodob)i in pa seveda za zabavo :beerchug:

V veselem pričakovanju Vas lepo pozdravljam in povabilo še enkrat, da se nam morda še kdo pridruži :wavey:

max

Se pravi kakšnih večjih nalivov ne bo? Ha, potem pridrvim na dveh kolesih :buttrock: rosenje ali kakšna mini ploha mi ne nardi nič :icon_mrgreen:

Aquatic

V kolikor gre kdo jutri skozi Škofjo Loko in bi šli potem skupaj naprej v Šentjošt naj mi javi na ZS.
Davis Vantage Pro2

Jovi

Oblak pa to bo fenomenalno srečanje..še ovce...fotografska atrakcija :) bo kej dobrga za poslikat sicer pa komaj čakam srečanje.

Max zjutraj se še malo prepričaj kako bo da ne bo res pol kak naliv na poti :shrug:
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

max

Citat od: Jovi dne 07. Maj 2010, 19:30:16
Oblak pa to bo fenomenalno srečanje..še ovce...fotografska atrakcija :) bo kej dobrga za poslikat sicer pa komaj čakam srečanje.

Max zjutraj se še malo prepričaj kako bo da ne bo res pol kak naliv na poti :shrug:

Jovi, ne se bat zame :icon_mrgreen:

Dejan

Hehe, Maxa tut sneg ne ustavi na poti, ane? ;D
Edit max: Lani ja, pranja 8h po dežju in potem nov sneg na GG :icon_mrgreen: :buttrock:
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

Pihe

Dajte danes Gregorčiča prepričat,da dajo na njihovo spletno stran še kumulativo padavin za preteklih 24 ur!!!!!!!
A me slišite in berete banda zabavljaška!? ;D

Znoru bom od dolgočasja tu na šihtu. :icon_exclaim:Kolk sem jezen,da nisem mogu prit danes tja. :banghead:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

JaniS

Zakaj ste pa kamero u planke obrnil ?   :icon_question:

Pihe

Citat od: JaniS dne 08. Maj 2010, 14:46:45
Zakaj ste pa kamero u planke obrnil ?   :icon_question:

Kje so skriti zajci? Imam dostop do kamere pa ne vem,kam moram fokusirat? ;D
www.bovec-vreme.si

Domček

Citat od: Pihe dne 08. Maj 2010, 15:01:25
Kje so skriti zajci? Imam dostop do kamere pa ne vem,kam moram fokusirat? ;D

Kako pa je s tem dostopom do kamere? Jaz jo recimo tudi lahko premikam pa mi ni bilo potrebno nobenih gesel vpisovati. :icon_question:
Sem si že malo ogledal Šentjošt. Imate pa res lepo tam gori. :praise:

JaniS

Citat od: Pihe dne 08. Maj 2010, 15:01:25
Kje so skriti zajci?

Po urniku, se pripravljajo na zelje . . .   :icon_acro:

Pihe

Citat od: Domček dne 08. Maj 2010, 15:12:21
Kako pa je s tem dostopom do kamere? Jaz jo recimo tudi lahko premikam pa mi ni bilo potrebno nobenih gesel vpisovati. :icon_question:
Sem si že malo ogledal Šentjošt. Imate pa res lepo tam gori. :praise:

Ups,to pa ne vem. :icon_redface: Spočetka je Robert rekel,da bo omejen dostop,zdaj pa je izgleda naredil odprt dostop vsem. :icon_question: No ja,res je lepo tam gor.Vsekakor 1000x lepše,kot tu v pisarni pa tudi,če jim prekle dol letijo. :banghead:
www.bovec-vreme.si