ZEVS Forum

Slike vsega kar leta po zraku

Začel/a Capillatus, 03. April 2010, 14:23:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Capillatus

V to temo se lahko nalagajo slike vsega kar leta po zraku. Se pravi vse slike letal, helikopterjev,... Veliko vsega. Tako bomo imeli vse slike zbrane na enem mestu in bo bolj pregledno, ter slike bomo lahko v miru komentirali brez da bi šli off.  :icon_wink:

Slike naj bodo 640x480 ali 800x600. Več ali manj pa ne, zaradi preglednosti ;)

Bom kar jaz začel.  :)

Nekaj današnjega ˝ulova˝. Kvaliteta je malce slabša, saj zoom naredi svoje (in naj povdarim da nimam stojala  :icon_lol:)  :shrug:

Boeing 737 #1

Boeing 747 seveda

Mislim da je Airbus, toda nisem prepričan, ker ga ni bilo na radarju  ;D

Airbus A319

LP  :wavey:

matic

Super, kot naročeno sem danes skakal po letališču Levec - Celje in sproti malo pofotkal...

bili so tudi modelarji z RV modeli

Še en posnetek pristajanja jadrilic, imam pa še nekje 5-6 posnetkov.

http://www.youtube.com/watch?v=yV7Q1bouA6M

lp,
Matic
"Brezmejna sta le vesolje in človeška neumnost, čeprav za prvo nisem prepričan!" (A.Einstein)

matic

Današnji jutranji 747

nedeljski, predvidevam Airbus z ZG

in še en propelerc, o modelu pa ne bom ugibal

"Brezmejna sta le vesolje in človeška neumnost, čeprav za prvo nisem prepričan!" (A.Einstein)

jonatan

Citat od: matic dne 06. April 2010, 09:57:05

nedeljski, predvidevam Airbus z ZG

in še en propelerc, o modelu pa ne bom ugibal

Turkish ni Airbus, ampak Boeing 737-800.
Zadnji pa je JAT-ov ATR-72.

:wavey:

matic

matic

No pa mi je končno uspelo, čisto spontano... A380[potrdil jonatan, hvala :icon_wink:] nad Celjem proti vzhodu

lp,
Matic

urbang

Airbus A340 na poti v Bahrain (iz Londona) na višini 11887 metrov

in pa še en airbus A 340 na poti v Doho na višini 12192 metrov

Airbus A330 Chicago-Istanbul   11278metrov

Slike so slabše kvalitete zaradi slabega fotoaparata (Canon powershot A460 - 5 megapixlov)

matic

Po daljšem postu na nebu nas je preletel tovorni Boeing Cargolux 747-4R7F (SCD) (B744) LX-PVC

Neurje

Naša nova pridobitev za razvoz vas potnikov na dopuste in ostale ;

notranjost kokpita ( volan za pilote ) ;

udobje za potnike ;

jonatan

Boeing 737-800 družbe SunExpress na čarterskem letu iz Turčije, ujet na ARSO webcam.

matic

:clap: super! A ni bila prej kamera usmerjena bolj proti stezi?

Azimut

Je kdo v torek dopoldan opazil nizek prelet dveh pilatusov in dveh lovskih letal čez Domžale?

Ciklon

Citat od: Azimut dne 19. Maj 2010, 22:16:11

Je kdo v torek dopoldan opazil nizek prelet dveh pilatusov in dveh lovskih letal čez Domžale?

Ja, včeraj, malo čez 15. uro, medtem ko sem bil na vrtu, sta z letališča J. Pučnika LJ eno za drugim vzleteli dve lovski letali. Bobnelo je pa kot že dolgo ne.  :zaba: :buttrock:
Raj je v naravi :buttrock:

Azimut

Citat od: Ciklon dne 19. Maj 2010, 22:48:12
Ja, včeraj, malo čez 15. uro, medtem ko sem bil na vrtu, sta z letališča J. Pučnika LJ eno za drugim vzleteli dve lovski letali. Bobnelo je pa kot že dolgo ne.  :zaba: :buttrock:

Zanimivo...ni ravno vsakdanja praksa  ::) Si morda opazil za kateri tip letal gre?

Davor

V torek so slovenska, madžarska in italjanska vojska opravljali vajo v zvezi z zaščito zračnega prostora. Na torek 18. maja 2010 sta bili dve vaji in sicer med 10.-11.uro in 15.-16.uro. Podobna vaja se bo ponovno zgodila predvidoma oktobra letos.

link: http://delo.si/clanek/106731
Brez oblakov ni ciklona!