ZEVS Forum

Nujno

Začel/a ŽUPMART, 04. Julij 2007, 14:27:16

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Vreme

ŽUPMART nič nisem odšel, razen če me ne bo admin zbrisal. Me pa še vedno preseneča, da še kar naprej podpirate človeka, ki je krepko ogrozil ne samo obstoj foruma ampak celotne vremenske skupnosti in društva ZEVS. v takem društvo pač sam ne morem in nočem več delovati. Bom pa se še vedno prisoten na forumu, kot član. Upam saj!!!

ŽUPMART

No, mislil sem na to, da nisi več admin, niti član društva.
Uršo podpiram zato, ker mislim (in upam), da je bil to le en preblisk. Pričakujem, da se to v prihodnje ne bi več dogajalo. Vsaj upam. :icon_exclaim:

Vreme

Citat od: ŽUPMART dne 16. Januar 2008, 22:22:08
Uršo podpiram zato, ker mislim (in upam), da je bil to le en preblisk. Pričakujem, da se to v prihodnje ne bi več dogajalo. Vsaj upam. :icon_exclaim:

Kaj pa če bi jaz sedaj kot preblisk zbrisal celotni forum, pa postaje ki sem jih pomagal postaviti na net.... a bi mi to priznali tudi kot preblisk????:icon_question: :icon_question: :icon_exclaim:

Spc

Citat od: ŽUPMART dne 16. Januar 2008, 22:22:08

Citat od: Vreme
Kaj pa če bi jaz sedaj kot preblisk zbrisal celotni forum, pa postaje ki sem jih pomagal postaviti na net.... a bi mi to priznali tudi kot preblisk????:icon_question: :icon_question: :icon_exclaim

Verjetno bi blo ok čez 1 dan.
:icon_haha:

Verjetno bom jaz tudi šel.
:icon_wink:

ŽUPMART

Ma ne vem...mogoče se motim. Ampak tako je moje mišljenje. :icon_rolleyes:
Pa kaj vam je, da boste sedaj vsi odšli?! :icon_cry:

Spc

Ja bomo ker pač je vseskupaj že rahlo brezveze.
:icon_smile:

Ostal bo še samo URŠA ker bo verjetno tudi piskec šel.

ŽUPMART

Citat od: Spc dne 16. Januar 2008, 22:42:00
Ja bomo ker pač je vseskupaj že rahlo brezveze.
:icon_smile:

In naredili spet nov forum? Kot ste tega? Super. Im kmalu bo tu 10 forumov, pa nobeden ne bo kaj bogvekaj, ker ne bo pametnih voditeljev. Če bi bili vsi na enem kupu, pa bi se dalo kaj narest. Sveda z malo več tolerance. Bravo!
Ko toliko kritizirate Uršo...vi delate (oz delata) podobno stvar...forum puščata na cedilu. A ne?

blazek

Škoda, ker nekoč dobro delujoča skupnost, tako klavrno propada.

Ravno zaradi nestrinjanja vodilnih mož, je nastalo veliko število vremenskih forumov, ki pa so po kvaliteti zelo različni, na žalost. :icon_sad:

Spc

Ne ŽUPMART potem več nebo nič.
Nobenega foruma in nič....  :shrug:

Komu se te da še novi forum gradit .. pa za koga ? če se ne moremo nič zmenit.. brezveze pa vsak lahko dela kaj mu paše.

Citat od: ŽUPMART dne 16. Januar 2008, 22:45:12Ko toliko kritizirate Uršo...vi delate (oz delata) podobno stvar...forum puščata na cedilu. A ne?
Ja dobro evo recimo da jaz danes zbrišem dns server (kar NEBOM) ampak tukaj je samo prispodoba.
nič več od zevsa nebo delovalo.... potem pa me boste še hvalili kako sem priden da nič ne dela.
:icon_haha:

Jaz sem tudi vrgel vstran 1 mesec, da sem naredil design za prejšnje forume, za logotip za vse kar vidiš pa me noben ne hvali ker je to baje vse urša naredil.

ŽUPMART

umetnik

Mislim, da se dogovarjamo za sestanek v prvi polovici februarja. Predlagam dogovor, da se do tedaj vzdržimo medsebojnih obtožb in se raje posvetimo debatam o vremenu.

Spc

Na sestanek bo verjetno prišel samo URŠA ker drugih nas nebo.
:icon_lol:

Cumulonimbus

nekateri se obnašate kot 5letni otroci, ko se igrajo v peskovniku... :shrug: če ne boste vsi malo popustili se bojim da ta forum res nima prihodnosti... zdaj vsi nekaj odhajate namesto da nam pokažete, da lahko delujete kot klapa še naprej, ki je v preteklosti znala sodelovati... veliko/preveč  ste/smo dali skozi, da bi nas tale nesporazum moral dati narazen, vedeti pa morate, da sta za nesporazum v družbi vedno potrebna najmanj dva, kar pa pomeni da ni tukaj samo URŠA tisti, ampak smo tu notri v tem vsi :icon_arrow: če bi nekateri malo bolj upoštevali pravila se to enostavno nebi zgodilo, začelo se je seveda s tistim profilom in površno izpolnjenimi zahtevanimi podatki... da zaključim vsi moramo malo razčistiti pri sebi ali si želimo resen vremenski forum, ali ne, predvsem pa upoštevati je treba tista pravila, ki jih postavi administracija in nevem zakaj je tukaj sploh toliko polemik glede tega :shrug:  :icon_arrow:

lp

Član ZEVS :)

umetnik

Citat od: Cumulonimbus dne 16. Januar 2008, 23:13:40
nekateri se obnašate kot 5letni otroci, ko se igrajo v peskovniku... :shrug: če ne boste vsi malo popustili se bojim da ta forum res nima prihodnosti... zdaj vsi nekaj odhajate namesto da nam pokažete, da lahko delujete kot klapa še naprej, ki je v preteklosti znala sodelovati... veliko/preveč  ste/smo dali skozi, da bi nas tale nesporazum moral dati narazen, vedeti pa morate, da sta za nesporazum v družbi vedno potrebna najmanj dva, kar pa pomeni da ni tukaj samo URŠA tisti, ampak smo tu notri v tem vsi :icon_arrow: če bi nekateri malo bolj upoštevali pravila se to enostavno nebi zgodilo, začelo se je seveda s tistim profilom in površno izpolnjenimi zahtevanimi podatki... da zaključim vsi moramo malo razčistiti pri sebi ali si želimo resen vremenski forum, ali ne, predvsem pa upoštevati je treba tista pravila, ki jih postavi administracija in nevem zakaj je tukaj sploh toliko polemik glede tega :shrug:  :icon_arrow:

lp

X

Spc

Če bi URŠA upošteval pravila bi lahko vedel, da ne more on odločat o pravilih ampak moramo sklicat glasovanje na katerem se glasuje.
Tako pa je delal kot otrokec v peskovniku.
Začelo se je pa z tem ko je zaprl forum za vse neregistrirane člane da ne morejo BRAT foruma.