ZEVS Forum

XI. Srečanje

Začel/a piskec, 02. Marec 2010, 22:03:26

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

joze

Opa, danes sem dobil eno lepo razglednico iz Šentjošta, od udeležencev srečanja ZEVS. :icon_wink:
Lepo, da se spomnite tudi tistih, ki ne moremo priti na srečanje. :praise: :praise:

Res hvala!

Citat od: Pihe dne 11. Maj 2010, 06:24:30
Saj zato!Da vidijo,da niso edine na tem svetu! :icon_arrow: :icon_haha: :icon_lol:

Hmm, igraš se z ognjem!!! :icon_haha:

Pihe

Citat od: joze dne 11. Maj 2010, 13:59:07
Opa, danes sem dobil eno lepo razglednico iz Šentjošta, od udeležencev srečanja ZEVS. :icon_wink:
Lepo, da se spomnite tudi tistih, ki ne moremo priti na srečanje. :praise: :praise:

Iiiii,tudi mene je doma čakalo lepo presenečenje v obliki razglednice s srečanja. :bouncy: :bouncy:
Hvala vsem udeležencem tudi v mojem imenu in res je lepo bit član takega društva. :buttrock: :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Jovi

FANTJE RESNO VPRAŠANJE. Ste za poletno srečanje 18.7 na lovski koči? Z zabavnim programom v glasbi ki naj bo skrivnost in piknikom na prostem. To bi bilo poletno srečanje...spomladansko je bilo. Pa resno mislim in zato toliko prej prašam da rezerviram nekaj za vas :) :icon_wink:
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

Ekolog

Seveda, z veseljem bi se ga udeležil(i), če bo le čas dopuščal :icon_wink: :shrug:

Jovi

Kdor  bo za to naj sporoči lahko meni osebno lahko pa v to temo. V kolikor bodo interessenti priporočam moderatorjem da se naredi nova tema.

Zagotavljam pestro srečanje podrobnosti bi sledile kasneje če bodo kandidati.

Lp

Ekolog

max

Tisti vikend sem odsoten :banghead:

Lluka

Citat od: max dne 01. Junij 2010, 22:16:40
Tisti vikend sem odsoten :banghead:

sevede si..... odsoten doma in prisoten na pikniku :D

max

Citat od: Lluka dne 01. Junij 2010, 23:17:56
sevede si..... odsoten doma in prisoten na pikniku :D

Nak, sem z motorinotom na turi po Tirolski in Dolomitih  :D

Jovi

To je treba fantje čimprej sedaj povedati prosim. :smash: koča je na polno zasedena in 18.7 je med edinimi ostal

Oblak69

Jovi, pridem z veseljem :buttrock:

1. Ekolog
2.Oblak69

maestro

Odprite novo temo za tole!
Hja, glede na to, da je nedelja bi se tudi meni verjetno izšlo.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Jovi

Super fantje le tako naprej. Nedelja je ja, To zadevo drugič organiziram potem je nekaj časa ne bom več samo ker je ta datum bil za drugo namenjen in je pač tisto odpadlo sem se na to spomnil.

Naj namignem da bo zabavni program v glasbeni obliki nastopa dveh ljudi za dve urci....kdo boste kasneje izvedeli. Bom ju sedaj rezeriral ker morata dolgo naprej vedeti datume

Seveda eni to poznate in veste da se da prespati ampak ker je nedelja bom vrjetno samo jest prespav ko sem frej  :icon_wink:

Če bo pa še kdo se bo pa že vedelo.

Administratorji prosim novo temo. In začetek zbiranja prijav.

Tam sledijo podrobnosti. Lp

mat89

Tudi jaz bi se z veseljem udeležil srečanja(če bo čas seveda)Me pa zanima kje pa točno bo to srečanje?

max

Citat od: mat89 dne 03. Junij 2010, 14:44:55
Tudi jaz bi se z veseljem udeležil srečanja(če bo čas seveda)Me pa zanima kje pa točno bo to srečanje?

Mislim, da je tukaj notri: http://forum.zevs.si/index.php/board,80.0.html