ZEVS Forum

Trenutno vreme [1.7. - 15 .7. 2007]

Začel/a Mamut, 01. Julij 2007, 07:58:21

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

blazek

Boš vidu kako bo rpemetavalo jadrnice in lomilo drevje. Tramontana lahko potegne tudi z več kot 100km/h. Pol lahko veš kakšno stanje bi lahko bilo.

Tukaj vsake toliko časa kar dobro useka. NA trenutke dežuje zelo močno, pa malo poneha, pa spet močno dežuje. Temperatura je padla že na 12,5°C. Do sedaj je padlo že 34mm dežja.

TWISTER

tramontana je čisti S veter ki dobesedno pade preko Alp v Tržaški zaliv in naprej dol,če je prava res pol stvari ven z morja pomeče :icon_wink:

alexkp

kakšno morje je tu pri nas :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:

sam nimam digitalca mi je crknu :icon_surprised:

TWISTER

tukaj vse bolj grmi, kar nakazuje vdro hladnega zraka po višini, dež pa čist zmeren :shrug:

Mamut

Vreme v Nevljah

oblačno , dežuje in grmi  :icon_eek:

temp.+10,8 C   kar solidno pada :icon_eek:

1009 hPa končno raste :icon_wink:

88 % vlage.

veter JZ 4,7 km/h :icon_eek:

danes padlo do sedaj 26,9 mm dežja trdih delcev ni bilo zrave.

Ko je začelo padati sem bil spet službeno v Logatcu in vam povem da je tri krat kar konkretno padala toča , a je k sreči kmalu prenehala z neba je pa dobesedno ulivalo in to vse do Ljubljane zato kar malo razočaranje ko sem pogledal koliko je pri nas padavin. :icon_eek: :icon_cry: :icon_cry:
Astra bo danes zagotovo spet zmagovalec v količini. :icon_wink: :drool:

Neurje

Citat od: alexkp dne 04. Julij 2007, 17:32:25
kakšno morje je tu pri nas :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:

KAKSEN TOPLO IN VALOVITO A SE KAJ BASE ZE PO NEBU KVA MISLIS KAKO HUDO BOSTE IMELI

alexkp

Citat od: neurje dne 04. Julij 2007, 17:36:48
Citat od: alexkp dne 04. Julij 2007, 17:32:25

KAKSEN TOPLO IN VALOVITO A SE KAJ BASE ZE PO NEBU KVA MISLIS KAKO HUDO BOSTE IMELI

ma pomoje ne bo zelo hudo, majhno neurje pa se bo sigurno skuhalo :clap: :clap:
Zdi se mi da se nevihtni oblaki izogibajo Kopra, vendar kljub temu je morje zelo razburkano

janez24

letos pa bo

Neurje

alex povej kako boste imeli

janez se malo pa boste imeli sneg

Cumulonimbus

pri meni zmerno dežuje, na trenutke pa se ulije danes že 37mm. dežja :icon_biggrin:

grmi pa tudi pri nas vedno bolj :icon_eek:

lp
Član ZEVS :)

Cumulonimbus

Citat od: neurje dne 04. Julij 2007, 17:47:45
alex povej kako boste imeli

janez se malo pa boste imeli sneg

še 5mescov :icon_haha: :icon_haha:

lp
Član ZEVS :)

Mamut

Po radarski sliki sodeč se sistem nad Slovenijo obnavlja s pomočjo  vlage in toplote iz našega primorja :icon_eek: :icon_cry:
Zelo zanimiva slika :clap:
Pa pri nas spet močneje pada , pa tudi veter se je že obrnil na SV 7,5 km/h :icon_eek:
dežja pa do sdaj 29,5 mm :drool:
temp. + 10,6 C

Lazic

Kake pol ure že močno dežuje.Temperatura je padla že na 9,9°C.Do sedaj 38,5mm padavin in trenutno močno pada.

Serpentinšek

Nevihta že cel popoldan, treska  :icon_exclaim:, dežuje, +10,1°c  :surprised:

Če bo jutri res jasno, bomo zjutraj praskali  :icon_lol:
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

Lazic

Citat od: Mamut dne 04. Julij 2007, 17:34:23

Astra bo danes zagotovo spet zmagovalec v količini. :icon_wink: :drool:

Težko verjetno.Čez Bohinjce jih danes ne bo če ne bo kakega presenečenja.Pri Urši že 85mm dežja :icon_eek:
Na Vrhniki zaenkrat 41mm,veliko ga je padlo tudi v Kosezah - 46mm.Lepo je zalilo tudi Čepovansko dolino - 60mm.Pri nas še vedno močno dežuje,v zadnjih 10ih minutah 3mm dežja.Tako smo danes že pri 41,5mm.
Na trenutke tudi treska.