ZEVS Forum

Predavanje v društvu ZEVS

Začel/a lolcho, 03. Januar 2010, 20:31:47

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Oblak69

Da se citiram:

Citat od: Oblak69 dne 04. Januar 2010, 14:14:48
Vesel bom @lolcho, če ti bo uspelo oz . če si pripravljen. Če pa slučajno nebi, imam pa jaz idejo, da bi spomladi, kot sem obljubil ZEVS srečanje, takrat povabil mojega kolega, še do predlani soseda iz ARSO - Meteorologa Benedikta Strajnarja. Sem že nekaj časa ravno o podobni stvari  razmišljal, kakšen program bi imel.
Lep sneženi dan oz. teden :wavey:

Kot sem že prej omenil, bom vse sile napel,da povabimo medse meteorologa Benedikta Strajnarja, saj rad pride v kraj, kjer je preživel otroška leta.
Tudi za račun ni trba skrbet, se bom že jaz dogovoril. Menim da bo z veseljem prišel, če bo le utegnil.

lolcho

OK

Potem pa prosim, da ko boš zrihtov meteorologa me prosim obvesti da se pove datum kdaj bi to bilo.

Kot smo že rekli bi bilo prav če bi povedal bolj podrobno o napovedovanju vremena s kartami, spremljanje dogajanj itd.
Koliko pa mislite da bi jih prišlo? V restavracijo bi, če bi malo odmaknili mize spravili okoli 40 ljudi (ali pa še kaj več, nevem natančno bom naslednjič ko bom v kranju malo pregledal koliko mamo strolov in podobno)
Lp
L
Vreme je zakon :) :) !!wmr 928nx

blazek

A koga mika kašno predavanje o mraziščih po Sloveniji? Poznam fante, ki precej delajo na tem. Mogoče pa bo kateri tudi kaj pripravljen predstavit na kakšnem srečanju.

maestro

Blažek, tudi to bi blo vsekakor zanimivo.
Lolcho, vsekakor pa povprašaj najprej, če lahko kaj takega pri njih izvedeš, ker ravno v vsaki gostilni nas ne bodo verjetno veseli, da izvajamo neka predavanja... 
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

lolcho

picerija je naša XD tko da ni problem  :icon_wink:

Sem pa enkrat govoril tudi z g. Janezom Gartnerjem, ampak nevem točno če je on meteorolog vem pa da dela na Kredarici (sem ga klicav če lahko grem z njemu gor enkrat =) )
Mogoče kdo ve ali je on tapravi meteorolog?

Lp
L

ŠTROMAR

Janez Gartner je meteorološki opazovalec na Kredarici. Če se ne motim od 1977 leta.

lolcho

Ima zdaj kdo kakšen kontakt od kakšnega meteorologa?
Ni nekdo govoril o enem meteorologu ki bi bil pripravljen?

Lp

max

Citat od: lolcho dne 09. Januar 2010, 21:45:16
Ima zdaj kdo kakšen kontakt od kakšnega meteorologa?
Ni nekdo govoril o enem meteorologu ki bi bil pripravljen?

Lp

Pa saj ne gori no, a mora bit še ta teden?? :icon_rolleyes:

Cimet

Jaz sem danes s prijateljem dosegel načelen dogovor, da bi lahko opredaval nekaj na temo vremena.

Vendar je potrebno narediti nek spisek o tem kaj želite slišati oziroma izvedeti. Predvsem pa želi tudi datumsko opredeliti omenjeno predavanje.

O honoraju nisva dorekla ničesar.  :icon_mrgreen: Sam sem mnenja, ne glede na moje poznanstvo, da se človeku nekaj pristavi v mošnjiček.  ::)
Davis Vantage Pro2

http://strazisce.zevs.si/