ZEVS Forum

Majice ZEVS

Začel/a piskec, 10. Oktober 2009, 09:40:43

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

medovreme

Kaj pa cena? Pustimo motiv ob strani...kako je s cenami tiskanja in materiala glede na tip in količino?

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

selicmiha

Tele jopice so naravnost odlične :)

lolcho

Jakne sicer stanejo 13€ te imajo že vštet 40% popust, in če bi se dalo kaj zmenit jih mogoče dobimo za okoli 10€
Cena tiska pa še kakšen € na majico več, odvisno kolk bomo poslikali in kolk barv. Več barv je dosti dražje je in potem kakšne par € na majico takoj!
http://www.blagomix.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=191&category_id=48&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1
Lp
L

P.S. to so jakne in še veliko jih bomo lahko nosili (pomlad, jesen)

Drugače pa tudi oni organizirajo tisk. bi se moglo vprašat kolk bi to koštal.
Vreme je zakon :) :) !!wmr 928nx

selicmiha

Verjetno jo bo vsakdo kupil, če jo je imel namen kupiti :) sicer me pa zanima, če ima kdo prejšnjo  majico kakšno viška in bi mi jo prodal...

max

Citat od: selicmiha dne 15. December 2009, 20:03:48
Verjetno jo bo vsakdo kupil, če jo je imel namen kupiti :) sicer me pa zanima, če ima kdo prejšnjo  majico kakšno viška in bi mi jo prodal...

10x oprano = 10€ :icon_lol: :icon_lol:

selicmiha

Kakšna pa je številka ?

max

Citat od: selicmiha dne 15. December 2009, 20:53:28
Kakšna pa je številka ?

A nisi nič pogruntu  :icon_question: :icon_lol:
Saj ti ne morem staro majco prodat, poleg tega je pa še moja postaja in moje ime napisano gor :icon_mrgreen:

selicmiha

selicmiha

Ajej, tukaj bo že februar, pa se ne premakne nič v tej smeri... Škoda :-\

lolcho

rabimo enga organizatorja in vse bo v hipu narjeno..

maestro

Ah lolcho , podav si super zadevo, lepo zgleda, a do konca se ti očitno ne da izpeljati zadeve...Najlažje je čakati in kritizirati, da noben nič ne izpelje... :banghead:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

ŠTROMAR

Že pred nekaj meseci je imel @medovreme pripravljene osnutke novih majic, nato se je pojavil @lolcho z nekimi svojimi idejami, a od vsega njegovega nakladanja ni bilo zaenkrat nič. Le čas smo izgubljali. Zato predlagam, da @medovreme izpelje izdelavo majic tako, kot je to uspešno izvedel že prejšnjič. Seveda, če je to še pripravljen storiti.

lolcho

js sem samo dal idejo. Mislem pa da sem napisal tudi da ne morem vse skupaj organizirat, ker nisem 18 nimam prevoza itd. Idejo sem vam dal, in zarad tega nevem zakaj bi bil jaz zdej tukaj kriv da to stoji. Oprostite, če sem res za kej kriv!

Lp
L

medovreme

Citat od: ŠTROMAR dne 06. Februar 2010, 13:44:52
Že pred nekaj meseci je imel @medovreme pripravljene osnutke novih majic, nato se je pojavil @lolcho z nekimi svojimi idejami, a od vsega njegovega nakladanja ni bilo zaenkrat nič. Le čas smo izgubljali. Zato predlagam, da @medovreme izpelje izdelavo majic tako, kot je to uspešno izvedel že prejšnjič. Seveda, če je to še pripravljen storiti.

Ni treba sedaj fanta napadat...saj se je kar potrudil. Glede svoje organizacije pa nisem preveč prepričan. Lahko izpeljem dizajn, ampak vse v zvezi z distribucijo majic in naročanjem bo treba poenostaviti. Pošiljanje po pošti je bilo muka, ker je bilo treba vse zalagati in tudi papirologije je bilo nebroj (kar Piskec prav dobro ve). Skratka, najbolje, da dam dokončen predlog, potem pa vidimo, ampak za izdelavo in naročanje pa res ne vem, če imam dovolj energije...

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

ŠTROMAR

Citat od: medovreme dne 06. Februar 2010, 17:15:14
Ni treba sedaj fanta napadat...saj se je kar potrudil. Glede svoje organizacije pa nisem preveč prepričan. Lahko izpeljem dizajn, ampak vse v zvezi z distribucijo majic in naročanjem bo treba poenostaviti. Pošiljanje po pošti je bilo muka, ker je bilo treba vse zalagati in tudi papirologije je bilo nebroj (kar Piskec prav dobro ve). Skratka, najbolje, da dam dokončen predlog, potem pa vidimo, ampak za izdelavo in naročanje pa res ne vem, če imam dovolj energije...

lp, Medovreme

Škoda.