ZEVS Forum

Trenutno vreme [16.6. - 30.6. 2007]

Začel/a ŠTROMAR, 16. Junij 2007, 08:18:31

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

ŽUPMART

Proti nam gre ena "rdečka", že pada! Temp je padla na 18,3 °C, vlažnost zrasla na 75 %, vendar se veter ni ojačal.  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_wink:

Lazic

Sedaj malo močneje pada ampak nič omembe vrednega...tisto iz JZ pa bo šlo kot kaže čez Krvavec in v notranjost Kamniško-Savinjskih Alp...za nas pa par kaplic  :suspicious:

Cumulonimbus

okolica kranja močan naliv :icon_eek:

kar se pa tiče tiste celice na JZ gre pa ravno proti kamniku :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)

Lazic

Citat od: Cumulonimbus dne 27. Junij 2007, 17:13:24

kar se pa tiče tiste celice na JZ gre pa ravno proti kamniku :icon_wink:

lp

Pomoje bo šla preveč zahodno trenutno lije in strele švigajo nekje okrog Brnika in Cerkelj in se pomika proti SZ...pri nas sedaj kar močno dežuje ampak center padavin je zahodno kar kaže tudi radar...tam mora padati kot noro.

Cumulonimbus

hm... tista celica JZ od mene je kar obrnila smer proti severu :icon_question: tako kot je rekel lazič gre proti krvavcu z njenim obrobjem pa zna zadeti kamnik bolj Z polovico kamnika :icon_wink:

Član ZEVS :)

ŽUPMART

Pi nas seka toča v veliksti češnje! :icon_wink: :icon_wink: :icon_wink:

Lazic

Pri na strenutno kar močno pada...prav brutalno pa izgleda proti Krvavcu in Cerkljam.Povsem sivo in nonstop švigajo strele.Čakamo na poročilo iz tega konca.Sedaj bom pa malo izklopil računalnik ker nonstop nabija okrog mene.Ko bo konec bom poročal o količini padavin.

ŽUPMART

ŽUPMART

Vnovič pada toča, tokrat še večja! :icon_biggrin:

Dejan

Rahlo dežuje pri 16.5°C
piha V veter s hitrostjo 10km/h
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

gregaM

Trenutno imamo v mojem koncu sonce in tudi sopare na manjka, ampak ko vidim radar pa smo obkoljeni z 2 straneh (severna in južna fronta). No, škoda, ker dež bi prav prišel.

ŽUPMART

TOča ponehala, mogoče pride še en val. Zakoon!!!!!! :icon_eek:

TheAnswer

Črno kot v rogu, grmi skoraj z vseh strani, vetrovno.

Občasno se za krajši čas malo močneje ulije.

Do sedaj padlo 7 litrov dežja.

Temp. padla na 15.9°C

Lazic

Grmenje je malo ponehalo,sedaj treska nekje okrog Grintovca in Brane ter proti Planjavi.Še vedno konstantno kar močno dežuje,ampak nič ekstremnega in brez trdih dodatkov.Do sedaj padlo 8,5mm dežja.Rdeči flek na radarju pa se je utaboril okrog Kranja,Šenčurja in Cerkelj.

Mamut

Pri  meni uliva vendar k sreči brez trdih delov. :icon_eek:
Grmi in se bliska strel pa še nisem opazil zanimivo, pa internet je štrajkal cca 15 min. :icon_eek: :drool:

temp. + 14,2 C

veter SV 5,4 km/h :icon_eek:

do sedaj padlo 9,3mm in še močno pada  :icon_wink: