ZEVS Forum

Nakup vremenske postaje.

Začel/a selicmiha, 06. September 2009, 20:12:51

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Domček

A vremensko hišico torej imaš?

selicmiha

V bistvu tudi ne, sedaj ne vem, a bi šel dejansko delat neko hiško, ali bi vse skupaj postavil na kakšen drog

Domček

Jaz imam vetromer in dežemer na drogu na strehi. Vetromer naj bi bil na višini 10m, tako da mislim, da sem približno zadel.  ;D

Hiške pa na žalost tudi jaz še nimam. :icon_cry:  Bo treba si vzet čas pa nekaj skupaj spravit. :icon_confused:  :icon_haha:

selicmiha

verjetno bom tudi jaz za 1x potegnil kar takšno možnost, med zimo, ko bo več časa, pa se bom spravil za spomladi verjetno narediti kakšno zadevo ;)

Domček

selicmiha

hvala lepa, sporočim ko postajo tudi dobim.

max

Halo vidva, tazadnja varianta, na ebayu je samo bazna postaja, brez senzorjev, da ne boš pol jamru :icon_arrow:

selicmiha

ja potem pa tako ostane s pošto toliko kot če naročim kar preko slovenske strani... nič bom kar tole naročil, mogoče grem celo kar v Ljubljano po njo.

max

Prodajalca je treba kontaktirat prej, in ga vprašat če pošlje v SLO, tukaj ima napisano samo Deutschland :icon_arrow:

polo

Pihe

Bolje vzeti zadevo iz linka,ki sem ga prilepil(Francija),ker ima šalčkasti vetromer.Na ponudbi iz eBaya je videt,da nima šalčk.Pa tudi v Thesaurusu baje ne dostavljajo WS2300 s šalčkami. :icon_question:
Ma ja,naredi kot hočeš.Sam preveri prej vse,kot ti je že @Max napisal,da ne bomo pol tolažnika moral špilat tu. :icon_exclaim:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Domček

Žal mi je... pod 99,99€ nič več ne najdem.  :icon_cry:

Domček

Zakaj so pa ws 2300 postaje s šalčkami na ebay-u okoli 150€?