ZEVS Forum

Debela peč-Zelo lep vreme

Začel/a .sonček., 01. September 2009, 18:58:34

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

.sonček.

Citat od: Ekolog dne 01. September 2009, 21:21:44
Saj ni važno, ali se na kateri od fotografij vidijo vrhovi v Karavankah ali ne, bolj mi je padlo v oči to, da si uvrstil Storžič v Karavanke :icon_exclaim: :icon_eek: Svetujem ti, da ponoviš geografijo Slovenije :icon_biggrin: :beerchug:

Hm vidiš to pa sem slišal, ko je ena vodička neke skupine povedala, da je Storžič spada pod Kravanke.

OFF:
Lepo vas prosim letos sem prvič toliko hribov obiskal v svojem življenju in ne poznam vseh hribov tako, da mejte eno spoštovanje do ZAČETNIKOV, lansko leto sem bil samo na bližnjih vrhovih (Porezen Blegoš, Sorška planina:)
Brez vremena ni življenja.

maestro

Na, tule je ena kotanja s snegom pod Viševnikom, slikana včeraj, druga je pa malo proč od te bila.  :icon_smile:

VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

blazek

Pri poimenovanju hribov okrog Triglava, si lahko pomagaš z www.geopedia.si

Ekolog

Saj ni panike, jaz sem to dobronamerno napisal, da boš za drugič vedel, da Storžič (2132 m) spada pod Kamniško - Savinjske Alpe :icon_arrow: Tebi se oprosti ampak vodički pa nikakor ne :smash: :icon_banned: (Storžič v Karavankah :icon_lol: :icon_lol:)

alešrozman94

Zelo zanimive slike  :clap: :clap:

Nemorem verjet da se sneg še ni stalil :zaba:

VREME BO!

stog

Citat od: .sonček. dne 01. September 2009, 20:54:25
Če vam ni odveč mi lahko še poveste, kaj se vidijo za ene gori okoli Triglava.
Vem za Karavanke (Kepo, Golico, Stol, Vrtačo, Storžič), Juli.Alpe (Triglav, Mali Triglav, Kredarica).
Tiste DESNO od Triglava pa nimama pojma.
Od Triglava desno imaš dvoglavo Rjavino, potem Luknjo peč, ter zadnji pomemben vrh Macesnovec z 1926m.
Med Luknjo pečjo in Macesnovcem je zadaj Dolkova špica in Škrlatica s svojimi brezpotnimi sosedi. Ta skupina se zaključi z zadnjim skalnatim vrhov - Kukovo špico ter travnatim vrtaškim Slemenom.
Od tistih levo od Triglava vidim, da se vidijo: Brda, Vernar, Veliki Draški vrh, Mali Draški vrh, Viševnik, Ogradi, Mišelj vrh, Mišeljski konec ter komajda Kanjavec in Tosc. Zdaj pa ugotovi kateri je kateri.  :icon_mrgreen:
Na nekaterih slikah se še kar vidijo tudi Jerebikovec, Golica, Dovška Baba, Vajnež, Begunjščica in postavna Kepa. To je vse kar sem zapazil na teh slikah. O vrhovih kot so Dovški križ, Kresišče, Veliki Pršivec (2057m ~tam nekje) Dimniki, Ptičji vrh, Klečica itd ki sicer so sicer na slikah pa nima smisla rapravljati ker so komaj opazni ali pa nepomembni.

.sonček.

Zdej si mi pa vse povedal. :icon_confused:

BI bil zelo nekomu hvaležen, če bi mi na sliki označil, kateri hrib je kje.

Brez vremena ni življenja.