ZEVS Forum

Vremenska postaja-Sladki Vrh

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 11:37:56

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

polo

Citat od: Vreme dne 22. Januar 2008, 22:53:27
Zanimivo! v času "statusa qvo" je administrator foruma ponovno začel brisati prispevke, zaklepati temo, hmmm zgleda, da še bo pestro!!!!!!

Rajko,kaj pa to sploh pomeni"status qvo"  :icon_redface:

urša

Citat od: Vreme dne 22. Januar 2008, 22:53:27
Zanimivo! v času "statusa qvo" je administrator foruma ponovno začel brisati prispevke, zaklepati temo, hmmm zgleda, da še bo pestro!!!!!!
Saj se ne bi oglašal ampak taki neumni prispevki kot so tvoji so pa višek.Le zakaj provociraš??
Forum deluje tako kot je do sedaj.Če pa ti zadnjega pol leta zaradi drugih hobijev nisi imel časa za spremljanje dogajanj tule si pač sam kriv in za svojo nevednost ne krivi drugih.
Administratorstvu si se odpovedal in ne vem kaj se sedaj razburjaš in smetiš po temah s prispevki ,ki nimajo blage veze z vsebino !

Vreme

Hmm čudno, se mi zdi, da sem nekaj tukaj v svoji temi pisal  :icon_question: :icon_question:

Nič bom imel očitno slab dan, pa bom....

Vreme

Živijo društvo! Komaj prišel iz dopusta pa me že čaka presenečenje. Moj strežnik je namreč med odsotnostjo lepo odpovedal. Na srečo je več kot očitno šel k vragu napajalnik. Ker pa so sedaj prazniki v soboto pa tudi ne vem če bom uspel najti čas za nakup napajalnika, podatki do predvidoma drugega tedna ne bodo dostopni.  :icon_exclaim:

Vreme

ne me vprašati kako, ampak podatki so ponovno na spletu. ( Ali drugače rečeno Tito je rekel znajdi se)  :icon_biggrin:

joze

Citat od: Vreme dne 01. Maj 2008, 22:01:15
ne me vprašati kako, ampak podatki so ponovno na spletu. ( Ali drugače rečeno Tito je rekel znajdi se)  :icon_biggrin:

Bravo, Tito. :icon_haha:

Vreme

Citat od: Vreme dne 30. December 2007, 15:16:45
Že od včeraj postaja oddaja čudne podatke. Verjetno so šle baterije na senzorju, zato sem začasno izklopil postajo. Ko bom jutri nabavil baterije in bodo podatki takšni kot morajo biti postajo ponovno vklopim!

Po dobrega pol leta se je ponovno zgodilo. Podatki so občasno spet čudni, v tem momentu dobesedno občasno gorimo  :icon_redface:. Bom jutri nabavil nove baterije in jih zamenjal, zato seveda do jutri podatki ne bodo verodostojni. Upam, da so :icon_question: resnično samo baterije!!!

Vreme

Moji postaji se je ponovno zmešalo,  :icon_question: do nadalnjega podatki ne bodo dosegljivi....  :shrug:

piskec

A si ne bi ti enkrat kupil kakšnih... recimo, šest baterij???  :icon_haha: :icon_lol:

Vreme

Citat od: piskec dne 20. Avgust 2008, 06:45:44
A si ne bi ti enkrat kupil kakšnih... recimo, šest baterij???  :icon_haha: :icon_lol:

Finta je,da zadnjič sploh nisem kupil novih baterij, je imela najmlajša neko staro rezervo!!!  :icon_biggrin: Ja nič sedaj pa grem kupiti res nove!!!   :icon_haha:

Vreme

Sedaj pa ko imam NOVE baterije, pa zadeva deluje kot je treba. Samo finta je v tem, da še jih nisem menjal :icon_question:

JaniS

grizli

Upam da stojiš, ker to je že uvertura v stand up comedy  :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
grizli ma vas rad

Vreme

V bistvu sem v nedeljo menjal baterije na zunanjem senzorju mi pa je v ponedeljek in torek spet nabilo na temp. pekla. Dva dni pa sedaj deluje brez problema. Nimam pojma kaj se moja postaja zeza!!! :icon_question:

polo

Citat od: Vreme dne 27. Avgust 2008, 15:55:21
V bistvu sem v nedeljo menjal baterije na zunanjem senzorju mi pa je v ponedeljek in torek spet nabilo na temp. pekla. Dva dni pa sedaj deluje brez problema. Nimam pojma kaj se moja postaja zeza!!! :icon_question:

Očitno ti občasno ena motnja vpada noter, ki deluje na okoli 434 Mhz

Možnosti je pa ogromno,ker na 434Mhz deluje boga in pol stvari  :icon_sad: