ZEVS Forum

Ura na Forumu

Začel/a medovreme, 25. Maj 2009, 22:45:32

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

medovreme

Živjo!

Sem samo jaz, ali je ura na forumu za eno uro zadaj?

lp, Medovreme :wavey:
Kaj je na obzorju?

Capillatus

V nastavitvah profila (lasnosti pogleda in oblike) je na voljo časovni zamik. Nastaviš na 1 in bi stvar morala biti rešena. Vsaj meni je pomagalo  :icon_wink:

lp

medovreme

Hvala za info, seveda deluje...

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

Pihe

Opažam,da (vključno z mano  :icon_redface: ) niste v profilu spremenili na poletni čas in so ure postov napačne!Dajmo se potrudit in zamenjajmo na poletni čas!

Hmmm,al bi morali to admini naredit? :icon_question: Glede na to,da tam piše "Samodejna prepoznava",bi verjetno moralo bit to sistemsko nastavljeno? :icon_question:

EDIT: @max hvala.Jaz sem imel "1" in je vleklo zimski čas naprej.Fora pa je v tem,da dokler ne spremeniš pri sebi, izgleda,kot da imajo tudi ostali člani nastavljeno narobe. :icon_exclaim:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

max

Jaz imam v kvadratku napisano 2...

ŠTROMAR

Tudi sam se sinoči ugotavljal, da se ura na forumu ne nastavi samodejno in sem zato vpisal 2 v tisti kvadratek, kot je že napisal @Max.

Oblak69

No,tudi jaz sem imel nastavljeno na 1, pa ni kazalo vredu. Sedaj sem vpisal 2 in testiram ob 16:14. :suspicious:

EDIT 16:16: Zdaj pa je vredu :icon_wink:

piskec

Načeloma bi lahko jaz popravil na +2, če bi se takoj spomnil. Če pa zdaj to naredim, bodo pa spet vsi tisti, ki so to naredili, na slabšem...

Recimo, da bo konec oktobra ok.  :smash:

ŠTROMAR

Živjo!

Sem samo jaz, ali je ura na forumu za eno uro zadaj?

medovreme

Glede ure sta 2 opciji:

1) administrator nastavi sistemsko (ročno) ob vsaki spremembi (marec/oktober);

2) uporabnik v svojem profilu nastavi ustrezni zamik.

Trenutno je sedaj nastavljeno sistemsko, tako da uro vseeno preverite in po možnosti prilagodite.

Lep pozdrav,

Marko
Kaj je na obzorju?

ŠTROMAR

Ekola zdaj je pa tako kot mora biri, očitno je bila sistemska nastavitev malo z zamikom.

komar

Citat od: medovreme dne 03. April 2016, 13:35:33
Glede ure sta 2 opciji:

1) administrator nastavi sistemsko (ročno) ob vsaki spremembi (marec/oktober);

2) uporabnik v svojem profilu nastavi ustrezni zamik.

Trenutno je sedaj nastavljeno sistemsko, tako da uro vseeno preverite in po možnosti prilagodite.

Lep pozdrav,

Marko

A je možno, da ura spet ni enaka kot pred letom dni?

medovreme

Res je, že popravljam nastavitev.

lp, Marko
Kaj je na obzorju?

gregach

Zakaj se tako dolgo čaka s prestavljanjem ure? Sam sem čakal do ponedeljka, ko sem videl, da še ni spremenjena, sem si jo prestavil sam v profilu. Zdaj vidim, da si jo morem še enkrat nazaj ...
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

piskec

Citat od: gregach dne 01. April 2020, 07:49:49
Zakaj se tako dolgo čaka s prestavljanjem ure? Sam sem čakal do ponedeljka, ko sem videl, da še ni spremenjena, sem si jo prestavil sam v profilu. Zdaj vidim, da si jo morem še enkrat nazaj ...

Lepo bi prosil, da v jeseni v tej temi ti spomniš administratorje na prestavitev ure zjutraj v nedeljo.

Hvala.