ZEVS Forum

Izginjanje avatarja

Začel/a MINIMAX, 17. Maj 2009, 22:15:33

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

MINIMAX

Že 3x mi je izginila slikica / avatar. Čemu?
MINIMAX
Lj-Polje

Capillatus

Namesto nalaganja slike, rajši sliko shrani na internet in potem vstavi raje link.
To bi moralo delovati  :icon_arrow: :wavey:

max

Citat od: MINIMAX dne 17. Maj 2009, 22:15:33
Že 3x mi je izginila slikica / avatar. Čemu?
Citat od: Capillatus dne 17. Maj 2009, 23:36:24
Namesto nalaganja slike, rajši sliko shrani na internet in potem vstavi raje link.
To bi moralo delovati  :icon_arrow: :wavey:

Dajte Avatar na shrani.si, v profil vstavite link, pa ne bo več problemov :police:
Pri meni deluje  :icon_arrow:

max

Prej Avatarji, danes trenutno zdajle, pa sem opazil, da na forumu vsem manjka lokacija :icon_question:

Edit: evo, zdej je pa spet..... Kaj se dogaja :icon_question: :icon_question:

urbang

zadnje čase ga forum neki biksa  :smash:  :icon_question:  :smash:

piskec

Max, počasi.

Ko nekaj vidiš, počakaj pet minut. Morda tudi deset ali vsaj uro. Potem poglej še enkrat.

Če bi za vsako figo skakali, bi lahko samo še to počeli, ok?

In potem se takoj najdejo bistre buče, ki provalijo, da ga forum neki biksa. Čez tri ure že vsi vejo, da je forum itak u kurcu.

Ej, fantje, malo potrpljenja! Vedno napišem kaj in kako, samo nisem pa superman. A prav?

Ekolog

Malo lepše izražanje bi od prezidenteja pričakoval, pa brez zamere :icon_redface: :icon_wink:

piskec

Citat od: Ekolog dne 26. Maj 2009, 18:16:25
Malo lepše izražanje bi od prezidenteja pričakoval, pa brez zamere :icon_redface: :icon_wink:

Prezidente gor al dol.

Edini sem, ki se ukvarja s temle forumom, vsem ostalim - ki poznajo tale forum - pa vse skupaj dol visi. In zato sem jezen kot hudir. In to ne samo jezen, ampak JEZEN!!! Na kvadrat.

Se opravičujem, če sem koga užalil, ampak ukvarjati se s stvarjo, ki je ne razumeš in ne znaš, ni prav enostavno. Komaj čakam, da kdo kaj reče, da lahko sikam nazaj...

Sicer pa, ekolog, ravno ti mi oponašaš, kaj? Ti, ki si hiter na jeziku, da je kaj? :)

Malo pa se lahko tudi jajcam, no, saj nisem nič hudega mislil. Mogoče sem pa kakega smeškota pozabil dat?!  :praise:

NejcT

Da si sposodim temo, navsezanje se gre za avatar.

Problem je sledeč:

Kadarkoli si naložim nov avatar (vedno preko shrani.si), mi ga v oknu pri predogledu prikaže v normalni 4x6 velikosti, ko pa pritisnem shrani in grem na predogled profila ter nato ob dejanskih postih, pa je avatar skrčen na kvadratno obliko. Ali za to obstaja rešitev? Nekaj sem že brskal po forumu vendar nisem našel nič uporabnega. :icon_confused:

Za pomoč se že vnaprej zahvaljujem.

Lp N

Nocoj se bo stemnilo do nižin.