ZEVS Forum

Trenutno vreme [1.6. - 15.6. 2007]

Začel/a Serpentinšek, 01. Junij 2007, 09:54:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Vremenko

Mel sem eno manšo nevihto
Mal je tut toče blo nazačetku
Padlo je ene 5mm padavin

jaka

pr nas pa še nič...zdej celo mal grmi

Vremenko

Zdejle močna nevihta z vetrom in grmenjem
Padlo v 25min  22mm padavin
Je kar graben na cesti nastal in je v garažo mal voda vdirala :icon_exclaim: :surprised:
trenutn se mal umirja sam še vedno močan dež :icon_exclaim:
No ja se že krepi :clap: :clap:
Je kar veselica tle :icon_wink:

Mislim pa da je matjaž tut to dobil saj je iz njegovga konca to pršlo
vsaj zdi se mi takol :shrug:mam tle slab razgled

Mamut

Na webcamu se vidi kako deževna zavesa prodira z vzhodne strani čez V. planino v dolino Kamniške Bistrice. :icon_eek: :icon_wink:

gradiščan

Pravkar nevihta z strelami in močnim grmenje :icon_wink: :clap:

uti

V Žireh trenutno oblačno 20stopinj, popoldne je nekaj rosilo vendar tistemu še rosenje ni vredno rečt..
Vremenska postaja Žiri  - http://freeweb.t-2.net/anze/vreme/index.htm

Lazic

Pri nas danes še niti kapljice dežja...občasno celo sončno.Trenutno pa 19,8°C in oblačno.Proti severu nevihta ki pa nam ne bo nič prinesla.

Neurje

ja pri nas danes tudi brez padavin nekaj se je nabralo tjale proti ljubljani oz skofja  loki

drugace uzivancija v soncu

tekom dneva se je proti v. planini slisal en grom a to je bilo vse

upajmo na boljse

Mamut

Lazič malo višje od tebe je bila dobesedno zavesa vode od neba do zemlje vendar od Konjskega grabna priti K. Bistrici. Zato pa pri tebi ni bilo padavin. :icon_eek:
Pri meni danes 1mm dežja , bolj v presledkih. :drool:

alan

Tle je oblačno, okol 15. ure sem videl samo kaplje padat, bolj temno pa je proti Ljubljani.

H2o

Prešla nas je nevihta, ki je pustila 3.6mm. T= 16.1°C
Drugače pa popoldne kar precej sonca, nad pričakovanji. :icon_confused:

MINIMAX

Lj-Polje
Pri nas je bilo kar suho skoraj do večera, čeprav je kar nekajkrat grozilo. Vseeno smo uspeli še nabrati borovnice (so že ! :icon_eek: ). Popoldanska temperatura do 23°C. No okoli 18.ure pa je tudi pri nas malo poškropilo. Skupno z nočnim dežjem je padlo 5,1mm (od tega ponoči 4mm).
zdajle pa
15,6°C
80%
1016mbar
MINIMAX
Lj-Polje

Ledeni

Za nami je nevihta, ki se je iztekla v rahel dež. Na začetku je zgledalo kar grdo ko se je valilo preko Gorjancev, potem pa ni bilo sile. Temperatura je iz popoldanskih 23°C padla na 16°C.

Dežja si prav nič ne želim dokler ne oberemo češenj.

Pihe

Pretežno oblačno, +17,0, v jutranjem dežju 6,9 litra moče. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Serpentinšek

Citat od: Vremenko dne 02. Junij 2007, 18:14:21
Zdejle močna nevihta z vetrom in grmenjem
Padlo v 25min  22mm padavin
Je kar graben na cesti nastal in je v garažo mal voda vdirala :icon_exclaim: :surprised:
trenutn se mal umirja sam še vedno močan dež :icon_exclaim:

Mislim pa da je Matjaž tut to dobil saj je iz njegovga konca to pršlo
vsaj zdi se mi tako :shrug: Mam tle slab razgled

Res maš slab razgled, saj tule v dolini Drete ni bilo več kot 0,2mm  :icon_haha:

Kolikor vem se iz Luč ne vidi praktično nikamor  :icon_rolleyes: , pa tudi mi smo kar daleč od vas, zato se raje ne zanašaj na občutek, ki velikokrat vara.  :shrug:
Na radarju se je vidlo kako je šla zadeva malce severneje od mene.

Si pa kasiral tam pod Raduho, marija pomagaj  :icon_eek:  Od tu se je videlo dežne zavese in strele, se mi je zdelo da dogaja pr tebi (jaz mam boljši razgled  :icon_biggrin: )
Zdaj pa lepo oblačno, južneje vam pa kar dogaja vidim...povsod kr ene nevihte  :icon_surprised:
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg