ZEVS Forum

Prosti čas & ZEVS

Začel/a maestro, 28. Februar 2009, 10:51:12

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 3 Gosti gledajo to temo.

polo

max

Citat od: Jovi dne 02. Marec 2010, 14:54:48
Ha pol bomo na pol ribiško srečanje lahko meli :icon_haha: Sicer pa ja čas bi bil za datum počasi.

Jovi, prej je na vrsti @Oblak69, v Šentjoštu-Maja meseca, datum verjetno pride kmalu

ŠTROMAR

Madonca, kmalu bo nastala taka gužva za organizacijo našega srečanja, kot je za organizacijo olimpijskih iger  :icon_lol:

ŽUPMART

Citat od: ŽUPMART dne 22. Februar 2010, 18:58:58
Aquatic
Max ?
Cimet
Gradiščan
Paradolf
Maestro
Piskec
Jovi
Duzek
Župmart

Po vsej verjetnosti ne bom mogel na tale bowling, na žalost. Ma se je zabasalo v šoli. Bom še sporočil kako in kaj. :shrug:

piskec

Župi, nmsje kopičiš, kaj? Po ameriki letaš, pa se ne moreš učit...  :icon_rolleyes:

:icon_mrgreen:

Naj se kdo drugi javi. Brez veze, da je steza prazna!

Jovi

Piskec če dejan uleti nas bo deset...dovolj za dve stezi :icon_wink: Sicer pa zgleda da župi ograjco dela  :icon_haha: No tut jst sem jo gradil in zgradil :icon_kavabanga: Pol pa morš zmerej podirat z popravljanjem :icon_wink:

Upamo da se oglasiš.
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

blazek

Mogoče da bom tud jaz prišel v Kranj. Konec koncev je le 15mnin od Ljubljane, če že Župi ne bo šel.

Jovi

Ti pridi tut če Župi bo...več nas bo bolje bo :icon_wink: :beerchug:

max

Na žalost vam moram sporočit, da se mi je spremenil urnik v službi,
tako da ne bom mogel priti na bowling  :banghead:  :'(  :shrug:

Do danes sem bil 14 dni na dopustu in sem ravnokar dobil sporočilo(mail) o spremembi in razporedu. :smash:

Aquatic

Škoda Max, pa drugič. Vsem ostalim pa sporočam, da kljub napovedanemu sneženju bowling ne bo odpadel. Imate le še en dan za trening. Se vidmo v torek! :icon_wink:
Davis Vantage Pro2

Jovi

:icon_haha: Zakaj bi pa odpadel bo vsaj še bolj noro..bomo pol chase usekal po kranju :icon_haha:

maestro

Oh škoda max, sem upal da bova skup v ekipi  ;D
Jovi, bomo kak chase po tušu usekal..  :icon_mrgreen:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Jovi

Banda vremenska se vidimo jutri :icon_wink: :praise: nebolj da en prenosnika še sabo prinese da bomo spremljali ciklona kam in kako se pomika :icon_haha:

gradiščan

Žal moram tudi jaz odpovedat.  :banghead: Družinske obveznosti. :shrug:

Jovi

No koliko nas je potem? Evo toliko zaenkrat..

Aquatic
Cimet
Paradolf
Maestro
Piskec
Jovi
Duzek
Blazek ??