ZEVS Forum

kaj kupiti

Začel/a mzdk78, 24. Januar 2009, 15:17:41

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

mzdk78

Imam postajo WS 3600, ki bi jo rad zamenjal za kvalitetnejšo in predvsem zanesljivejšo! Kaj mi svetujete , stari mački?!

Pihe

Se ti ne ljubi kaj dost brat foruma in tem, kjer smo to že stokrat obdelali,kaj? :icon_arrow:
Moj edini nasvet(glede na tvoje finančne zmožnosti seveda): Davis Vantage Pro2 (cena trenutno 540 EUR), Vaisala WTX520 (cena nad 2000 EUR).
Še kaj?
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

lolcho

WMR 928 NX :buttrock:
sicer je podobna vendar bolj zaneslivejša, na sploh boljša :smash:

če maš pa dovolj denarja pa Davis vantage pro 2

sicer ti o teh stvareh katere so boljše že veliko piše. Malo prebrskaj po forumu :icon_wink:
Vreme je zakon :) :) !!wmr 928nx

joze

Citat od: Pihe dne 24. Januar 2009, 15:25:57
Vaisala WTX520 (cena nad 2000 EUR).

Mmmmm, ko bom velik... :drool: :drool: :drool:

mzdk78

Citat od: Pihe dne 24. Januar 2009, 15:25:57
Se ti ne ljubi kaj dost brat foruma in tem, kjer smo to že stokrat obdelali,kaj? :icon_arrow:
Moj edini nasvet(glede na tvoje finančne zmožnosti seveda): Davis Vantage Pro2 (cena trenutno 540 EUR), Vaisala WTX520 (cena nad 2000 EUR).
Še kaj?
[/Če se odločim za Davisko, kje jo kupim najugodneje??]

Pihe

Če se odločim za Davisko, kje jo kupim najugodneje??

Najugodneje zanesljivo pri mojem dealerju Ryanu na Floridi.Trenutno ceno sem ti že napisal(je pa precej odvisna od tečaja dolarja!Če dolar pade, se lahko zadeva poceni, drugače pa lahko tudi malo podraži).On sprejema plačilo preko Paypala.Če ga nimaš, ti lahko pomagam, ampak to bi se menila preko ZS in ne tu. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

mzdk78

Citat od: Pihe dne 25. Januar 2009, 13:14:43
Če se odločim za Davisko, kje jo kupim najugodneje??

Najugodneje zanesljivo pri mojem dealerju Ryanu na Floridi.Trenutno ceno sem ti že napisal(je pa precej odvisna od tečaja dolarja!Če dolar pade, se lahko zadeva poceni, drugače pa lahko tudi malo podraži).On sprejema plačilo preko Paypala.Če ga nimaš, ti lahko pomagam, ampak to bi se menila preko ZS in ne tu. :icon_wink:
[/Najlepša hvala za odgovor! Paypal imam, tako da to ne bo problem! Zanima pa me, ali postaja prilagojena evropskim standardom in mesrkim enotam?quote]