ZEVS Forum

BURJA do 199 km/h

Začel/a TWISTER, 20. Januar 2009, 19:37:05

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

TWISTER

to ste morda že videli z strani Skywarna ali Paradolfa...no to je še iz drugega zornega kota :bouncy:  še enkrat brez zamere zaradi jezika, a mi imamo tako posebnost da razumemo hrvaško oni pa ne SLO :buttrock:

Tađiki , Paradolf i ja smo odlučili da idemo malo pomjerit ovu buricu koja je zapuhala :lol:  i tako smo napravili prvu stanku u Podnanosu

onda smo krenuli dalje na Nanos gdje se očekivalo i do 200km/h i gore smo bili dogovoreni da se dobijemo i sa Skywarnom...onda je počeo tek pravi wind chase

puno puta berem na forumu u kojim reportažama mladih ili starijih članova kako je bilo orkanskog juga ili orkanske bure a njihove slike ko da bi ih nacrtao... kada je stvarno jak vjetar ne može se slikat
:twisted:

ovdje je bura duvala od 120km/h do 150km/h i trebao sam se držat zajle da nas nije odpuhalo preko stjene...

Paradolf je pomislio da nije potreban oprijem :lol:  Tađiki je kod svih tih slika ležao na tlu da je uopče mogao nešto poslikat... 8)

u sledečem izlazu sam ja poneo fotoaparat... fotoaparat od 1kg je ljeteo po zraku ko da imaš zmaja u zraku  :lol:

Paradolf i Tađiki

Tađiki je ovdje izmjerio 179km/h  ali mu je odpuhalo kapu (pogledaj prošlu sliku) tako da je morao odjuriti u zaklon :lol:

a ja sam valda trebao i to dokumentirati :lol:

evo to je sve što smo uspjeli poslikati... tako da momci sledeči put kad govorite u orkanskim udarima znajte da forum čitaju neki koji znaju kakvi su to udari i da ih dobro nasmijete zbog emocionalnih komentara
:lol:  :lol:  :lol:
znam da kad si mali i puše 50 ili 60km/h izgleda da je barem orkan ali malo realnije je potrbno napisat :wink:

a da...a 199km/h izmjerio je Skywarn na grebenu gdje je malo oslabilo kad smo mi došli do tamo, a minutni prosjek kad je mjerio bio je veči od 160km/h :wink:

lolcho

super!
tud zelo smešne fotke :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

lp
Vreme je zakon :) :) !!wmr 928nx

TAĐIKI

Da še tukaj malo dopolnim...

Začetek...

Maksimalnega 178km/h je TW slikal, jaz pa samo tega...

Paradolf in Tw kot usklajen par

...ne za dolgo...

...tule je letelo čez 140km/h

Ulov

Astra

VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

ŠTROMAR

Kdor zna pa zna. Bravo fantje  :icon_wink:
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

MaRkUš

Ja res ste se potrudili, sam da vm nosovi niso odpadl :icon_haha:

kemik