ZEVS Forum

Vprašanja in predlogi uporabnikov

Začel/a fredek, 10. Maj 2007, 08:29:32

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

polo

Citat od: gradiščan dne 02. November 2007, 23:41:21
Citat od: URŠA dne 02. November 2007, 23:35:42
Glede na to,da imate nekateri res "čudne" monitorje,naj bo forum kar brez glave :shrug: :icon_rolleyes:
ZEVS  pa še naprej v ilegali ! Saj društvo in dejavnost ni važna.Glavno,da je dovolj brezplodne debate o snegu ,glazbi,razglednicah.... :icon_arrow: :icon_arrow:

Sem proti temu, da se zamenja... Pred dobrimi 10 minutami je forum imel čisto nov izgled..mi je blo všečno... Zdej pa je spet star izgled...
Se strinjam,res sem nakratko opazil dobro spremembo na forumu ,ki mi je bila všeč,zato URŠA kar vrni nam jo :icon_wink:
(če se le da)

markokorosec.net

Glede na to,da imate nekateri res "čudne" monitorje,naj bo forum kar brez glave :shrug: :icon_rolleyes:
ZEVS  pa še naprej v ilegali ! Saj društvo in dejavnost ni važna.Glavno,da je dovolj brezplodne debate o snegu ,glazbi,razglednicah.... :icon_arrow: :icon_arrow:

Ne bi mogel bolje povedati :icon_wink:

Pihe

Pa kaj si zdaj užaljen, oštja! Saj nisem rekel, da si naredil slabo! Za moj okus je pač napis prevelik. Drugače pa bom itak tu, al bo napis čez pol ekrana, al pa ga ne bo. :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

ablak

Citat od: skywarn.si dne 02. November 2007, 23:51:09

Ne bi mogel bolje povedati :icon_wink:
Pa slabše naredit :banghead:

Dejan

joj, joj, zaradi kakšnih malenkosti se narod spušča v kreg :surprised: Meni je čisto vseeno kakšen je forum. Bi se že privadil na spremembe. Važno, da je tu! :icon_wink:
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

joze

@URŠA, vse pohvale ker se toliko trudiš okoli nas in nas tudi prenašaš. dobre živce imaš...

sorban

@URŠA,zadeva je zelo vredu.

Hvala za trud! :icon_wink:  :clap:  :clap:  :clap:
Hude nevihte ne trajajo dolgo!
http://lendavske-gorice.zevs.si/

matootam

Pihe

Zdaj je pa v redu! :clap: Mogoče še logotip Zevs malce povečaš?(pol me lahko brcneš v rit :icon_lol:)
Pa še vprašanje: Na prejšnjem forumu, te je po kliku na "Pošlji" (ko si oddal post) vrglo direktno v temo tako, da si si lahko ogledal kako "izgleda" tvoj post. Zdaj te vrže v celoten meni podforuma. Se da kaj naredit, da bo isto, kot prej? Brez panike, če ni možno. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Ciklon

Citat od: Pihe dne 03. November 2007, 14:49:08
Zdaj je pa v redu! :clap: Mogoče še logotip Zevs malce povečaš?(pol me lahko brcneš v rit :icon_lol:)
Pa še vprašanje: Na prejšnjem forumu, te je po kliku na "Pošlji" (ko si oddal post) vrglo direktno v temo tako, da si si lahko ogledal kako "izgleda" tvoj post. Zdaj te vrže v celoten meni podforuma. Se da kaj naredit, da bo isto, kot prej? Brez panike, če ni možno. :icon_wink:

To lahko narediš sam v profilu.
Klikneš: Lastnosti pogleda in oblike
Nato pa obklukaš:
l√l  Vrni se na temo po poslanem prispevku.
:icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

Nartabulš

URŠA, FORUM ZEVS JE LEPO NAREJEN!  :icon_wink:

Hvala za trud!  :clap: :clap:

Mr.Bear

Ta oblika, kot je sedaj je res super, pregledna in lepo izgleda. :icon_arrow: :icon_wink: :shrug: Hvala vsem za trud. :shrug:

tesovnik

zdajšna oblika je res kul,

vsa čast tistim ki so se tako potrudili za prenovo foruma

:icon_wink: :clap: :icon_wink: :buttrock:

urša

Če komu izgled ne odgovarja ima  v svojem prifilu možnost nastavitve na default core temo !
Morebitne funkcionalne razlike ali pomanjkljivosti mi pa sporočite :icon_wink:

Ciklon

Super zgleda zdaj tole!  :icon_wink:
Bravo in hvala URŠA!  :clap:
Raj je v naravi :buttrock: