ZEVS Forum

Vprašanja in predlogi uporabnikov

Začel/a fredek, 10. Maj 2007, 08:29:32

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

zimazakon

Čitljivo, prijetnih barv in oblike :icon_wink:
BRAVO :clap: :clap:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

Cloudboy

Barva na logotipu ki je v glavi foruma je bistveno bolša kot tista oranžna na portalu :icon_wink:

Mr.Bear

Prejšnja oblika je bila boljša. Sedaj samo slika zasede tretjino ekrana. Ali je to res potrebno :icon_question:

gradiščan

Citat od: Mr.Bear dne 02. November 2007, 10:19:04
Prejšnja oblika je bila boljša. Sedaj samo slika zasede tretjino ekrana. Ali je to res potrebno :icon_question:

Najbrž je problem pri tistih, ki imajo majhne ekrane. :icon_question:

Mr.Bear

Citat od: gradiščan dne 02. November 2007, 10:23:23

Imam 19" CRT z resolucijo 1024 x 768 :icon_arrow: Mislim, da to ni tako zelo malo... Tudi forum je dizajniran za resolucijo 1024 x 768  :icon_arrow:

polo

Citat od: Mr.Bear dne 02. November 2007, 10:30:44
Citat od: gradiščan dne 02. November 2007, 10:23:23

Imam 19" CRT z resolucijo 1024 x 768 :icon_arrow: Mislim, da to ni tako zelo malo... Tudi forum je dizajniran za resolucijo 1024 x 768  :icon_arrow:
Jast mam 19" CRT in rasolucijo 1280 x 1024 in je vse odlično pregledno :icon_wink:

grizli

grizli ma vas rad

matootam

Čitljivo seveda je, bilo bi čitljivo tudi če bi bila glava 2x večja, samo je treba še toliko več scrollat, pa še preveč bode v oči, če je preveliko...

Vreme

Citat od: gradiščan dne 01. November 2007, 12:40:13
Odlično je tole narejeno... :clap: :icon_wink:

Pohvale tistemu, ki se je potrudil :icon_wink:.

No tako da boste vedeli za vas(nas) se non-stop trudi Urša in lahko smo mu samo hvaležni!!!!

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

markokorosec.net

Jup, super banner je...priden URŠA :icon_wink: In ja, tud na LCD-ju 1680 x 1050 pix ga lepo rukne na sredino :icon_mrgreen:

paradolf

Meni se zdi bolje kot prej. Barvna kombinacija je boljša, vsaj po mojem okusu no.
Sicer imam 15" monitor doma, a me ne moti to da je večja glava.
Pohvalno  :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Pihe

Če že moramo vsi nekaj bleknit o tem, bom pa še jaz. Zadeva je sicer všečna, ampak prevelika!Na 19-ih colah mi "požre" skoraj četrtino ekrana, kar pomeni seveda še več skrolanja. Vse, od logotipa do napisa mi je sicer všeč, vendar zaradi velikosti le preveč spominja na severnokorejske hvalisaške transparente. :icon_smile:
Ampak jaz sem tu, da komentiram vreme.Zato ignorirajte te moje osebne vtise.Se bom raje bolj potrudil pri tistem, zaradi česar sem na tem forumu: vremena in vremenskih pojavov. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

ablak

Citat od: Pihe dne 02. November 2007, 22:32:53
Če že moramo vsi nekaj bleknit o tem, bom pa še jaz. Zadeva je sicer všečna, ampak prevelika!Na 19-ih colah mi "požre" skoraj četrtino ekrana, kar pomeni seveda še več skrolanja. Vse, od logotipa do napisa mi je sicer všeč, vendar zaradi velikosti le preveč spominja na severnokorejske hvalisaške transparente. :icon_smile:
Ampak jaz sem tu, da komentiram vreme.Zato ignorirajte te moje osebne vtise.Se bom raje bolj potrudil pri tistem, zaradi česar sem na tem forumu: vremena in vremenskih pojavov. :icon_wink:
Pod tvoj post se podpišem, sem istega mnenja. :icon_arrow:

urša

Glede na to,da imate nekateri res "čudne" monitorje,naj bo forum kar brez glave :shrug: :icon_rolleyes:
ZEVS  pa še naprej v ilegali ! Saj društvo in dejavnost ni važna.Glavno,da je dovolj brezplodne debate o snegu ,glazbi,razglednicah.... :icon_arrow: :icon_arrow:

gradiščan

Citat od: URŠA dne 02. November 2007, 23:35:42
Glede na to,da imate nekateri res "čudne" monitorje,naj bo forum kar brez glave :shrug: :icon_rolleyes:
ZEVS  pa še naprej v ilegali ! Saj društvo in dejavnost ni važna.Glavno,da je dovolj brezplodne debate o snegu ,glazbi,razglednicah.... :icon_arrow: :icon_arrow:

Sem proti temu, da se zamenja... Pred dobrimi 10 minutami je forum imel čisto nov izgled..mi je blo všečno... Zdej pa je spet star izgled...