ZEVS Forum

Včlanitev

Začel/a Lancovo, 01. December 2008, 09:59:22

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

medovreme

Citat od: damjan dne 30. Marec 2013, 10:19:38
Mene pa zanima glede, da je že skoraj april. Kdaj bom postal član Zevs-a

Živjo!

Sem se prigrizel do računalnika. Damjan, član si seveda odkar si poravnal članarino, sem pa tudi sedajle poažuriral pri tvojem profilu.

lp,

Medovreme
Kaj je na obzorju?

ribncan

Damjan dobrodošel v društvu ZEVS!  :clap:

medovreme

Pozdravljeni!

Sedaj sem poažuriral vse, ki ste in niste Člani Vremenskega društva ZEVS. Če ste v kateri drugi, glavni, skupini, se potem prikazuje tista (na primer "Administrator", "Moderator", "Uredništvo Biltena ZEVS",...).
Če so še kakšna vprašanja, se obrnite kar name na e-mail:

vd.zevs@gmail.com

lp, Marko Premelč
predsednik VD ZEVS
Kaj je na obzorju?

Domček

Samo ena vizualna pripomba... morda je "Član Vramenskega društva ZEVS" malce predolg napis za v profil. :shrug:

ribncan

Dovolj bi bilo Član društva ZEVS

medovreme

Citat od: Domček dne 30. Marec 2013, 16:05:42
Samo ena vizualna pripomba... morda je "Član Vramenskega društva ZEVS" malce predolg napis za v profil. :shrug:

Po moje niti ne, saj je Sirina stolpca v profilu usklajena z Najsirsim delom elementa, torej npr. Lokacije Ali Slike, ...
Kaj je na obzorju?

Mraz

Hm, zakaj pa je pri meni izginil znak, ki pomeni da sem član društva ZEVS?

medovreme

Urejeno, Mraz.

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

inaj

Pozdravljeni!

Moja želje je včlaniti se v društvo ZEVS! Danes sem plačal po položnici članarino za članstvo, sprašujem pa, kam pošljem še prijavo za članstvo, ali lahko po e-pošti in kam?

Hvala za odgovor in LP Inaj!
Inaj

Oblak69

Dobrodošel med nami ne samo kot uporabnik foruma ampak od danes naprej tudi kot član društva  :beerchug:
Izpolnjeno in podpisano pristopno izjavo pošljete po elektronski pošti ( vd.zevs@gmail.com) ali po klasični pošti na sedež društva (Vremensko društvo ZEVS, Cesta Ceneta Štuparja 3, SI-1231 Ljubljana).

Več info na: http://zevs.si/index.php/urednik-portala/vclanitev-v-drustvo

Ali ste Davis VP že kupili? Če še potrebujete kakršnekoli informacije smo vam na voljo :icon_wink:

inaj

Pozdravljen!

Hvala za informacijo o včlanitvi :clap: :beerchug:, jutri ko bom doma vam pošljem še podpisano izjavo. Danes to ne morem, ker ne morem izjave natisnit in podpisat, nato pošljem po e-mailu.

Za napravo VP pa sem stopil v stik z V-net s Sebastjanom, dobil sem tudi ponudbo, ki pa jo bom potrdil jutri, da lahko VP naroči. Dobava bo nekje do konca meseca, tako je obljubil Sebastjan. Ko dobim VP pa se ponovno lahko slišimo, saj bom potreboval kar nekaj informacij o vzpostavitvijo na ZEVS ipd., lahko tudi na jani.topolovec@gmail.com

Sem prav zadovoljen, da sem lahko član ZEVS-a, odločal sem se predolgo, pa vseeno sedaj sem pri vas. In hvala za sprejem.

Lepo pozdravljeni Jani. :clap:
Inaj

paradolf

Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

mat89

medovreme

Dobrodošel :beerchug:

lp, Marko
Kaj je na obzorju?

medovreme