ZEVS Forum

Nov prostor pod soncem za ZEVS

Začel/a piskec, 21. Avgust 2008, 14:06:10

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

zoki16

Urednikom želim čim manj težav ter prijeten delovni vikend.

Vremenska postaja Cven

www.vreme.tikve.com

gradiščan

DRŽIM PESTI NA ROKAH IN NOGAH, DA BO ŠLO Z ČIM MANJ ZAPLETOV :icon_wink:

piskec

Pa poddomene danes končane. Pa ftp računi narejeni in linkani na poddomene...

Mater, malo se mi že meša...  :icon_wink:

JaniS

Kar počas pa z "andahtja"     :icon_wink:

ŽUPMART

Superca! :clap:

Piske(r)c, ob takem času race že spijo! :icon_arrow: :icon_lol: :icon_wink:

polo

Citat od: MaVeRiCk dne 03. September 2008, 23:08:59
@Piskec, od kod tebi Kavče, nikoli nisem imel podatkov na ZEVS strežniku :icon_eek: :icon_eek: :icon_question: :icon_question: :shrug: :shrug:

Vrjetno si pozabil,ker sem ti še jast na ZEVS prostoru takrat štimal tvojo  VP :icon_eek:

jaka

Super, želim vam čim manj težav!

Astra

O, sem prav vesel, da se stvari ob pomoči naših stručkotov (Piskec, patudi Spc) premikajo v smeri novega foruma. Vsekakor upam, da bo zadeva fletno laufala.  :icon_wink: Držim pesti.

Se opravičujem, ker sem zadnje dni redko prisoten. Službene obveznosti so nore, pa še vedno nimam zrihtanega prenosnika. Ajaaaj.  :icon_exclaim:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

Vreme

Danes ste vsi lastniki vremenskih postaj, ki gostujete na domeni zevs.si dobili na vaš elektronski naslov sporočilo o spremembah glede ftp nastavitev. Če smo slučajno koga izpustili vas prosim, da nas opozori, če pa so tudi kakšne nejasnosti glede tega pa tudi na plan z besedami!

Torej dan D je nedelja in takrat si spremenite vaše nastavitve, pa čim več strpnosti vam želi, lahko da bo trajalo predno se bo poklopil DNS!!  :icon_wink:

Vreme

Glede na to, da ni nobenega odgovora smatram, da ste vsi dobili svoja nova gesla ter da ni nejasnosti, vsaj do prenosa ne!!! :icon_wink:

MINIMAX

Hvala vsem, ki žrtvujete svoj prosti čas.
MINIMAX
MINIMAX
Lj-Polje

piskec

Hm, zgleda, da bo...

Še malo preverim, pa odprem, če je vse ok.

piskec

Ok, ura je 11:22 in s tem trenutkom svečano odpiram novi forum Vremenskega društva ZEVS!

Pripombe, napake in predloge kar navajajte v tej temi!

Vsekakor je za pričakovati, da kakšna napaka pa že bo, kajne?!  :bouncy:

In upajmo, da nam bo tukaj bolje!

SREČNO želim vsem forumovcem!

Smučar

Deluje, se mi zdi da kar hitreje odpira strani. Čestitam!  :praise:

MaRkUš