ZEVS Forum

Trenutno vreme (1.8. - 15.8. 2008)

Začel/a milan, 01. Avgust 2008, 10:00:07

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

joze

Ravna pri Ligu, jasno in soparno.

Temperatura 27,4 °C

Vlaga 61 %

Rosišče 19,2 °C

Pritisk 1010,3 hPa, pada

Kakšna sopara je zunaj, se prileže :beerchug:

stog

Že cel dan je oblačno in precej soparno.  :suspicious:
Novica popoldneva je, da se je zbudil Osmer.  :icon_smile:
Čestitke.  :clap:
Te bomo še močno potrebovali.

Serpentinšek

Kakšno presenečenje danes ponoči!
V Domžalah je padlo 8,4mm, enkrat je usekalo kak km stran!

V Bočni pa kar 9,6mm. Tmin. +18,2°c ob 7.28.   :icon_confused:

Sedaj pa v osrednji SLO kar ena zamorjena siva oblačnost, na vzhodu pa menda skoraj brez oblaka in občutno topleje.
Tule se oblaki trgajo in občasno posveti sonce, proti vzhodu pa seveda brez oblaka. Naj se že zjasni, hudič  :icon_rolleyes:

Poglejte tole pobarvanko!  :icon_eek:

Vir: Meteo.si :icon_question: Meteoalarm?
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

JaniS

Ljubljana, Male Vižmarje, 15:35

Temperatura: +27,4 °C   (Tmin danes: +19,3 °C ob 6:37)

Pritisk: 1014,4 hPa

Vlaga: 62 %

Rosišče: 19,4 °C

dominikb

Ponoči okoli 23 h zvečer je bil še kar močan naliv, bliskanja in grmenja pa skorajda ni bilo.
Danes je v Novi Gorici delno jasno in piha jugozahodnik pa tudi soparno je precej.
               temp: 30˙C
               vlaga: 45%
               veter: SW 3m/s
               oblačnost: 4/8 cumulus, stratocumulus,altocumulus.

Roger

Delno oblačno.Ponoči in zjutraj je padlo 8.1mm dežja :icon_smile:

kekec46

No zopet se oglasam po doglem casu ...
trenutno delno oblačno ...
t: 23,6
hg: 75
p: 1014,8 rahlo pada
padavine: danes 0,5 mm
              včeraj 0,5 mm
              ta mesec pa skromnih 14 mm

Lp

Jovi

Nizka baza oblakov ter zelo soparno...Nič posebnega dan danes. :icon_exclaim:
Me pa zanima kdaj pridejo prve nevihte..slab občutek imam da nas bo že ponoči dobilo...malo poglejte italijanse radarje.
Lp
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

Pihe

Sicer zelo lepi kumulusi in altokumulusi (sem pa tja tudi kak lentikularis) puhtijo v nebo.Zaenkrat jih nosi zmeren JZ veter.Sončni zahod lep, kot da bi se hotel prikupiti za jutrišnji "urnebes".
Vse to že kaže na pestro jutrišnje dogajanje.Predvsem je zanimiv hipen razvoj kumulus kongestusov: zelo hitro buhtijo v nebo in v istem hipu skoraj jih "posuši" oz. deformira in odnese naprej proti SV.
Temp.:+23,5, 81%, 1010,3 Hpa pada, rosišče 20.
Aja, pa ponoči je padlo 6,8 mm dežja.
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Elessar

Pri nas 24 C od 16ure povsem sončno tako da energija se definitivno je nabrala, poleg tega pa je morje zelo toplo, kar pomeni da ta pogoj za jutrišnji raztur ni problem.
Bojim se le da nebo spet prevelike pi.darije in da nebo spet prizadelo tistih ki so to letos že okusili, seveda pa nobenemu ne privoščim!

Lep pozdrav, chaserji  pa po pameti!
jaz bom kar lepo doma ker nočem da me toča >5cm dobi kje na prostem!
Lp, Tilen

jaka

Ponoči in zjutraj je pri nas padlo 11 mm dežja...Tmax je bila danes 26.9°C, trenutno pa je pretežno jasno in 21.7°C...mislim da bo jutri precej bolj mokro

beowulf

Jutri bi se že znalo skoraj poletje zaključiti...........v smislu neurij in ujm! Potem pa je itak še dober teden in je že september :shrug:
Folk jutri predvsem zahodni del Slovenije boste že dopoldan na delu, mi pa pridemo valjda popoldan na vrsto..........upam da se bodo glavne stvari odvijale čez dan, saj ponoči ne vidimo tistih " lepih oblakov "!

Lp iz Prekmurja

zimazakon

Jasno
+23.5 °C
65% vlage
1013 hPa
Precej soparen občutek, če kaj delaš :icon_exclaim: Mene je žena naterala premikat omare, zdej sem pa tko žejen, da ji bom v oštarijo pobegnu :drool: :beerchug:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

max

Končno doma iz službe in zaslužen začetek dopustniških dni :icon_rolleyes: :icon_question: :icon_exclaim:
Temperatura še vedno visoka 23,1°C, brez vetra - kar puhti, vlaga 71%, tlak 1012,1mb počasi pada,
rosišče je pri 17°C, ponoči pa je pri nas padlo 5mm dežja

Jovi

Poglejte italijanski radar..že riše neke padavine...resno me zanima kaj bo jutri...ALADIN ne riše več toliko padavin..no na modele se ne bom zanašal ker GFS pa riše še in še..Trenutno delno oblačno
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi