ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

TWISTER

Tukaj lahko gostje in člani napišejo želje po napovedi za določen kraj in jim bomo pomagali sigurno tekom dneva.

LP Blaž

Jernej

Me prav zanima, če bo pri nas na skrajnem zahodu že dopoldne kaj zalilo. Kot vidim rinejo padavine z juga bolj skozi sredino daše dežele (to mi je izzvenelo bolj kot jamranje, kot želja po napovedi). Sicer pa aladin obljublja na zahodu eno rundo še za zvečer.

fredek

Ej, TWISTER, kaj pa vreme se ne da zahtevat?  :icon_question:

Jaz zahtevam lepo vreme, ne prevro?e, ne premrzlo, z prav dovolj padavin. A to gre?  :icon_haha:

TWISTER

Citat od: fredek dne 15. Maj 2007, 10:18:49
Ej, TWISTER, kaj pa vreme se ne da zahtevat?  :icon_question:

Jaz zahtevam lepo vreme, ne prevroče, ne premrzlo, z prav dovolj padavin. A to gre?  :icon_haha:

tvoja želja ni bila uslišana...naslednji prosim :icon_biggrin:

TWISTER

Citat od: slovenka dne 15. Maj 2007, 15:19:39
A so možne pr men popoldne nevihte?? :icon_biggrin:

večja verjetnost je za Z polovico SLO, ampak so pa čisto možne :icon_wink:

TWISTER

Citat od: MaVeRiCk dne 15. Maj 2007, 17:09:09
Citat od: slovenka dne 15. Maj 2007, 15:43:23
Kaj pa neurja sam brez to?e? :icon_biggrin:

neurja bodo v Slavoniji :icon_arrow:

tam je

pushte

Mi lahko kdo napove vreme za Savinjsko dolino za v soboto in nedeljo kdaj bo lepše ker nameramavo imeti piknik v naravi  :beerchug: :beerchug: (abraham)

TWISTER

Citat od: pushte dne 15. Maj 2007, 18:25:03
Mi lahko kdo napove vreme za Savinjsko dolino za v soboto in nedeljo kdaj bo lepše ker nameramavo imeti piknik v naravi  :beerchug: :beerchug: (abraham)

oba dneva bosta lepa, le nedelja bo kako stopinjo toplejša...vsaj danes tako zgleda :icon_wink:

Boki

Lep pozdrav Vremenarji :beerchug:

Mene pa zanima kako bo kaj vreme v prihodnjih treh dneh na območju Rogaške Slatine? A bo lepo sončno al zna kaj priletet. Treba seno pod streho spravit-suho :suspicious: A bo vreme za to?

Lp

Pihe

Citat od: Boki dne 17. Maj 2007, 00:03:29
Lep pozdrav Vremenarji :beerchug:

Mene pa zanima kako bo kaj vreme v prihodnjih treh dneh na območju Rogaške Slatine? A bo lepo sončno al zna kaj priletet. Treba seno pod streho spravit-suho :suspicious: A bo vreme za to?

Lp

Danes še počakajte s košnjo, jutri zjutraj pa lahko že na full usekate.Od jutri dopoldan do nedelje popoldan bo suho in v glavnem sončno, vendar ne preveč toplo(seno bo počasi sušilo,sploh če ga pustite čez noč ležat,ker bo zjutraj kar močna rosa). :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

fredek

Ker danes nisem vprašal TWISTER-ja za vreme, sem se lepo moker vrnil s kolesom iz službe domov.

Pa mi povej, če bom jutri (ali v naslednjih dneh) prišel domov suh. Kakšno prevozno sredstvo priporočaš za naslednje dni?

TgT

fredek

Citat od: TgT dne 17. Maj 2007, 22:55:53
Rolarje  :icon_haha:

Je pa malo predaleč, razen če mi boš dežnik držal.   :icon_haha:

ŽUPMART

Na rtvslo so rekli, da bo v nasljednjih dneh vreme primerno za košnjo - se pravi, da brez padavin.  :icon_smile: :icon_wink:

Vreme