ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

petek

Najlepša hvala za odgovor....

faurelio

Kakšna bo kaj snežna meja v prihodnjih dneh, me zanima, če bo Snežnik dobil sneg pred vikendom.. Hvala.

matic19

Prav veliko snega ne bo padlo na Snežniku, saj bosta obe fronti dokaj hitro prešli naše kraje. Padavin bo zmanjkalo hitro po ohladitvi. Če bi moral ugibati, bi rekel, da se bo danes in v petek meja sneženja spustila do okoli 1500m. Obakrat bo na vrhu padlo okoli 10cm snega.

petek

Mene pa zanima napoved za jutri od 5h zjutraj pa do 14h. Za Trenta, Jalovec (Julijske alpe). Bo zdržalo? Hvala

petek

Popoldne se bo od zahoda zjasnilo.
Ni držalo.
V petek popoldne okoli 18h je lilo kot iz škafa.
Reka, Stopnik, Most na Soči...

Neurje

Zdravo ,,, malo bi poprosil če lahko kdo poda cca približno napoved za dubaj  konec oktobra... hvala

.sonček.

Zanima me sneženje iz četrtka na petek na področju Zahodnega Polhograjskega hribovja, na 700 metrov, koliko približno bo novega snega.
Brez vremena ni življenja.

.sonček.

15 cm+ je blo novga snega
Brez vremena ni življenja.

atok

Zdravo.
Zanima me vreme za soboto 14. 5. in sicer za Bohinj?
Kazalo je na boljše vreme a brez popldanskih ploh verjetno ne bo šlo??
Hvala za odgovor
Nikoli ne nehaj sanjati...

komar

Za 1. novembra kaže, da bo v notranjosti države nič manj kot 17 °C. :)

komar

Arabba, Benečija, Italija:

Cortina d'Ampezzo, Dolomiti, Italija:

komar

Jutri zna biti zanimivo v Oberstdorfu:

Zanimivost: na ARD teletekstu so pisali o Oberstbergu, a Google te gore ni našel. So medtem že popravili na mojo pobudo. :icon_arrow:
Obersberg je gora v Avstriji, Oberstberga pa (še) ni. Bo pa Lanišek jutri postal prvi, ki bo na njej zmagal. :P

EDIT: res je bilo zanimivo, ni pa zmagal Lanišek. Še sreča, da tu ni VAR-a, sicer bi trajalo do polnoči...:-[

Oblak69

V soboto gemo na smučanje v Bad Gastein - Avstrija pa me zanima, ali se tudi tam pričakuje nizka vlaga čez dan kot v naših Alpah?
Kje lahko pogledam?

matic19

Oblak69