ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

mihav

Global warming is a lie;)

maestro

@Šetor, bo verjetno tisto prvo obdržalo. Zjutraj delno jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno z možnimi plohami ali nevihtami.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

šetor

Citat od: maestro dne 21. Maj 2012, 10:39:33
@Šetor, bo verjetno tisto prvo obdržalo. Zjutraj delno jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno z možnimi plohami ali nevihtami.

Hvala

Snežak

Kakšno pa lahko pričakujem ta vikend ob Morju?  ???

Otok Krk, 25. 26. in 27. Maj.

Hvala za trud že vnaprej in lepo pozdravljeni vsi forumaši :wavey:
Življenje je lepo,ČE ga živiš

maestro

Precej spremenljive oblačnosti z občasnimi rahlimi padavinami(plohami), sobota pa kot zaenkrat kaže ves dan oblačna in deževna.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Snežak

Ufff, no, bomo pa dež izkoristili za kaj pametnega hehe.
Hvala lepa za pomoč  :D ;) :love: :love: :love:

gradiščan

Krk - kot pa jaz vidim situacijo, bo pa pretežno sončno s temperaturami nekaj malega čez 20.

Snežak - boš poročal, kako in kaj...

Snežak

Seveda, v Ponedeljek napišem :)

Blazx0

Pozdravljeni!

Zanima me, kakšno vreme lahko pričakujemo v soboto v večernih urah in v noči na nedeljo? torej 26.5/27.5:) ...zaradi zabave na prostem :beerchug:
Okolica Novega mesta...

Hvala za odgovor!

gregach

Nujno vprašanje: Kolikšna je možnost da bo jutri zjutraj in dopoldne na Kozjanskem kaj padavin? ALADIN jih kaže v bližini, pa tudi ARSO jih omenja v napovedi.

Prosim za hiter odgovor.
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

Snežak

Citat od: gradiščan dne 22. Maj 2012, 12:52:21
Krk - kot pa jaz vidim situacijo, bo pa pretežno sončno s temperaturami nekaj malega čez 20.

Snežak - boš poročal, kako in kaj...

Evo, nazaj iz Krka.

Vreme je bilo večinoma sončno, le včeraj popoldan nekaj oblačnosti, da se je zakrilo sonce. Bilo je toplo, na trenutke malo rahlega vetra a še vedno vreme čudovito.
Morje je še zelo hladno tako da veliko junakov ni, ki bi jih v morju videl.

Hvala vam za pomoč, se pa javim s prošnjo ponovno prihodnjo soboto ali nedeljo, ko grem za teden dni v hribe in mi boste v še večjo pomoč  :praise: :praise: :praise:

Še to, temperature popoldan med 23°C in 24,5°C merjeno z "avtom"  :icon_redface:

Lep pozdrav, Simon :wavey:

bolfenk

Pozdravljeni,
mene pa zanima kako bo kaj vreme čez vikend od 1.-3. 6.  v Portorožu. Kakšne so kaj možnosti za padavine. Hvala za odgovor.
LP, Tadej

Burin

Zanima me kakšno vreme lahko v soboto pričakujemo v Reziji (Kucer) :icon_question:

Hvala
Lep pozdrav

bojsev

zdravo mene zanima za vreme za soboto 2.6. okolica Litije

lp

gradiščan

Bojsev in Burin..

Od prihajajočih dni žal ravno za soboto vse kaže na dež..več ali manj...skozi cel dan..