ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 3 Gosti gledajo to temo.

rasta

NAjlepša hvala za odgovor. Prav polepšal si mi večer. Komaj čakam jutri!  :icon_biggrin:

Pihe

Citat od: rasta dne 23. Januar 2008, 22:05:43
NAjlepša hvala za odgovor. Prav polepšal si mi večer. Komaj čakam jutri!  :icon_biggrin:

Pa pofotkaj kaj! :icon_arrow: :icon_biggrin:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

pozabi

Živjo
za jutri in v sredo popoldne bi rabil napoved za Posavje. Imam še eno delo zunaj za opravit pred napovedanimi padavinami. Če končam do srede zvečer bom ostal suh ?   Pa kako bo z popoldanskimi temperaturami ?

Hvala že v naprej, mojstri.

LP

paradolf

Citat od: pozabi dne 28. Januar 2008, 12:57:23
Živjo
za jutri in v sredo popoldne bi rabil napoved za Posavje. Imam še eno delo zunaj za opravit pred napovedanimi padavinami. Če končam do srede zvečer bom ostal suh ?   Pa kako bo z popoldanskimi temperaturami ?

Hvala že v naprej, mojstri.

LP
Mislim da bi se do večera v tvojem koncu moralo še izit. Rahel dež se riše le na zahodu.
Bi znalo bit pa že bolj oblačno.
Temperature tam nekje med 5 in 10°C odvisno koliko bo oblačnosti. Pa malček bi znalo pihljati od zahoda.

Za vsak slučaj pa še preveri jutri konec dneva na morebitne manjše spremembe :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

hrošč

Fantje, rabim malo vase pomoci. Jutri sem predlagal kolegom da bi sli smucat. Cilj naj bi bil Vogel, alternativa Stari vrh, mogoce celo Visarje. Vglavnem, zanima me, a bo jutri sploh kaj zakaj vreme gor, skrbi me namrec, da bi bila glede na napoved pooblacitve gor megla. A se bo pooblacilo ze dopoldan, kaksna bo baza oblakov..? Sem v dvomih kam jutri iti..Krvavec je verjetno tudi slabo, kaj pravite?

maestro

Lahko ti povem za vogu, da se znajo že kake meglice pojavt,zjutraj mrbit še ne, tekom dneva pa se bo slabšalo. Tud mal vetra bi znalo bit.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

hrošč

Ce bi vsaj nekje dopoldan zdrzalo..sem v dvomu, al recem da gremo na Vogel al na Stari vrh. :shrug:

hrošč

Mja, vazno da je na progi vredu. Je dons sel en sosolec gor pa bo povedal kaksno je stanje. Seveda me Vogel najbol vlece, skrbi me pac zaradi vremena, skoda se tako dalec peljat da je potem megla. Varjanta je se Krvavec samo vprasanje kako bo tam z oblaki/meglo.

snowflake

zdravo, fantje
bi mi napovedali kdaj se bo v soboto ohladilo in bo pričelo snežiti in koliko puhca naj bi padlo, vem da je še daleč.....

hrošč...krvavec je porazen, vsaj zame, 1m snega kot piše ga ne boš videl....še na zvohu mislim da ga je okoli 50 cm, povsod ledene plošče in naplužene grbine...ni vredno, izberi vogel, oz višarje, čeprav je daljša vožnja

hvala, če kdo zadane cm dobi nagrado..sam ne vem še kaj :icon_wink:
Snow4All!

ŽUPMART

Potem pa odpri stavo.  :icon_biggrin:

Hm, kakšno pričakujete vreme v nedeljo na Pokljuki? Verjetno ravno pavza med padavinami, mogoče kakšno naletavanje, če prav vidim. Kaj pravite? :icon_question:

Uroš

Pozdravljeni.

Zanima me kaj pravite za Radovljico za tale vikend ki bo sedaj prišel, ali bo kaj beline?

paradolf

Citat od: Uroš dne 30. Januar 2008, 19:30:28
Pozdravljeni.

Zanima me kaj pravite za Radovljico za tale vikend ki bo sedaj prišel, ali bo kaj beline?
Zaenkrat kaže da ja, bo pa treba še počakati saj bosta naslednja dva dni odločilna v razvoju vremena :shrug:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

pozabi

Živjo,

je za Posavje kaj možnosti, da bi bilo danes popoldne še suho ?

Na radarju ne vidim bližnjih padavin, kart pa ne znam brati.

LP

Cumulonimbus

v nadaljevanju dneva se bo lahko delno zjasnilo, popoldne pa je možna kaka ploha ampak mislim da ne bo več sile :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)

pozabi

Hvala za hiter odgovor, gremo delat .

LP