ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 6 Gosti gledajo to temo.

paradolf

Ni videti da bo sploh kaj padavin. Lepo poletno vreme zaenkrat kaže. :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

eddy

Citat od: walter76 dne 17. Julij 2009, 22:37:20
Gorenjsko bo fronta -zadela- med prvimi v Sloveniji zjutraj oz zgodaj dopoldne,nalivi in močan veter.
Kar se tiče Brača bo zadeva prispela popoldne ali celo pozno popoldne .
Obstaja možnost vodnih tromb v srednjem in južnem Jadranu .
Dopoldne bo v Dalmaciji pihal jugo,popoldne zmeren do močan severnik !!!
Ne vem kdaj imate tarajekt bil lahko bile resne težave !

Hvala za pojasnilo

V soboto sem se vrnil in moram reči, da razn nekaj kaplj in pa nekaj malega vetra v soboto(18.7) je bilo ostale dni fantastično edino malo prevroče saj so namerili v petek kar 44 stopinj (zdi se mi malo preveč ampak bilo pa je res grozno vroče).

matjaz

Jutri dopoldan nameravamo v živalski vrt v Ljubljano.
Zanima me, kdaj lahko v Ljubljani pričakujemo plohe ali nevihte.

Hvala za odgovore in lp!
"Kakšen lep poklic biti človek na Zemlji...
Maksim Gorki"

gogi

mene pa zanima vreme za v varaždinu od petka naprej...in pa kaj se bo dogajalo jutri v kranju?
LP

Ciklon

@matjaz, tja do 13. -14. ure bi moralo biti še suho.

Včeraj sem bil tudi jaz tam. :icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

matjaz

Citat od: Ciklon dne 27. Julij 2009, 21:40:50
@matjaz, tja do 13. -14. ure bi moralo biti še suho.

Včeraj sem bil tudi jaz tam. :icon_wink:

Hvala za odgovor, zagotovo gremo... :icon_wink:.
"Kakšen lep poklic biti človek na Zemlji...
Maksim Gorki"

Amare

Okvirna napoved za Munchen od te srede do petka? Hvala.

paradolf

Citat od: Amare dne 28. Julij 2009, 01:19:17
Okvirna napoved za Munchen od te srede do petka? Hvala.

Sreda sončna s temperaturami malo nad +25°C
V četrtek bo severno nemčijo zajelo poslabšanje, prav tako pa bo južno v alpah popoldan spremenljivo z plohami in nevihtami. Munchen pa bo kot kaže imel lepo vreme z mogoče nekaj kopaste oblačnosti. Bo pa nekoliko hladneje s temperaturami malo pod +25°C
Podobno izgleda tudi za petek, skratka obeta se kar nekaj lepih dni tam, pa tudi vročine ne bo.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Amare

Uh, super. Hvala ti paradolf. :icon_wink:

gogi

Citat od: gogi dne 27. Julij 2009, 21:37:50
mene pa zanima vreme za v varaždinu od petka naprej...in pa kaj se bo dogajalo jutri v kranju?
LP

???? ??? ???

max

Varaždin -> http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&param=Hrvatska&code=14246
Za kako dolgo :surprised: , za tri dni je sigurno, za dalj časa pa ne več  :icon_rolleyes:
Do torka trenutno kaže brez padavin(00Z), temp. podnevi do 33°C, manjša možnost ploh iz Ned.na Poned.

gogi

Citat od: max dne 28. Julij 2009, 12:01:07
Varaždin -> http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&param=Hrvatska&code=14246
Za kako dolgo :surprised: , za tri dni je sigurno, za dalj časa pa ne več  :icon_rolleyes:
Do torka trenutno kaže brez padavin(00Z), temp. podnevi do 33°C, manjša možnost ploh iz Ned.na Poned.
ja zakaj bi pisal za kako dolgo a mi boste napovedal za celi august? :icon_confused: :icon_confused: :icon_confused:

max

Citat od: gogi dne 29. Julij 2009, 09:23:18
ja zakaj bi pisal za kako dolgo a mi boste napovedal za celi august? :icon_confused: :icon_confused: :icon_confused:

Če si vprašal od Petka naprej :shrug: , do kdaj... :icon_rolleyes: , zato sem napisal da se za tri dni naprej lahko napove, kaj več je pa že ugibanje, ker se z vsakim novim zagonom situacije spreminjajo :icon_arrow:

MaRkUš

A mi lahko kdo pove, kakšno bo vreme na Grintovcu proti večeru.
Vem, da so možne nevihte, vendar opažam, da se nebo vsak večer v Kamniških alpah razjasni do šajbe.

Najlepša hvala

Aquatic

Za področje Kamniško-Savinjskih Alp obstaja verjetnost neviht. Oba modela Aladin ter Gfs sta, kar se tiče padavin za to področje zelo usklajena. V najboljšem primeru se zna zgoditi hitra oblačnost, kar za visokogorje ni nobena posebnost. Previdnost ni odveč.
Davis Vantage Pro2