ZEVS Forum

Wswin

Začel/a jože, 15. Maj 2007, 08:32:39

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

jože

Joj, kaj se mi je danes zgodilo, nekdo je danes z metlo pometal po hiši :icon_haha: in seveda potegnil kabel
od postaje iz pcja. :banghead: Eno uro sem porabil, da sem ugotovil kaj je narobe, ponovni zagon pcja, ves
wswin sem pregledal pa nič. :icon_cry: Groza, pa ne bo točne statistike za ta mesec... :banghead: :banghead: :icon_evil: :smash:

Zdaj grem pa na  :beerchug: sem zaslužil :icon_lol: :icon_haha:

makro

A je možno dobiti kje celo verzijo WsWin-a za akcijsko ceno.....?  :icon_redface:

Froš

kje se ze oblkljuka za generiranje awekas fileta? js sm že vse pozabil  :icon_lol:
WMR 928-NX

Vreme

Citat od: Frošek dne 15. Avgust 2007, 11:23:03
kje se ze oblkljuka za generiranje awekas fileta? js sm že vse pozabil  :icon_lol:

http://vreme.hobby-site.com/wswin.help/

Froš

žal mi to ne pomaga nič, ker rabim pot KJE se to okno da se lahko označi sploh odpre, tako da  :icon_question:
WMR 928-NX

urša

Control-Parameter templates........

Froš

aha , hvala  :icon_biggrin:
WMR 928-NX

Froš

znoru bom s to postajo... no , wswinom... dam record, pa šteje čas spodaj zabeleži pa nič.. imam nastavljeno file watching, lokacija pa vse prava, hw belezi na eno minuto... kaj je zdej to?!
WMR 928-NX

jože

Vreme

Jože če boš shranjeval shrani kar celo html datoteko, ne bo nič narobe!! :)

gradiščan

Odpri WS win, nato internetne možnosti, prva stran COMMON... čisto spodaj zadnji dve vrstici imaš GRAFIKE... tam vpiši 

uti

Glede prenosa podatkov z wmr na računaknik in potem v wswin, zakaj wswin osvežuje nekatere podatke glih kadar se mu "sprnde", naprimer za temperaturo kdaj naredi kar par urni presledek  :icon_eek:, potem pa normalno bere naprej (druge količine so med tem naprime čitane in zapisane normalno)

Evo današnji graf kjer se to lepo vidi..

Vremenska postaja Žiri  - http://freeweb.t-2.net/anze/vreme/index.htm

urša

od 7-13 so iz konzole prišli samo trije paketki podatkov :shrug: in wswin ni tu nič kriv...
Naprej pa postaja pravilno oddaja.

urša

Pusti pri miru,ker je tako kot je povsem pravilno.WS2300 nikakor nima tako super senzorja za tlak,da bi bilo pametno meriti na decimalke !! :icon_arrow:

urša

Tam spodaj v avatarju ti piše "Wswin mojster" :icon_eek: :clap: :icon_biggrin: