ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.07.-15.07.2008)

Začel/a kire, 01. Julij 2008, 13:00:47

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Perice

Pred pol ure prenehalo deževat, padavin je bilo malo! sem pa slišal da je neurje v kranju, oz.okolici! je kdo iz tam?
Ni nam lahko... :)

ablak

Tudi pri nas se je začelo z dokaj močnim vetrom, bliskanjem... čakam še na padavine,
upam, da brez trših dodatkov.

Jovi

Ni bilo trdnih dodatkov,ostalo pa je bilo..kar spada k neurju...noro je bilo. :icon_wink: :icon_wink: mislim da bo tako kot je Blaž(TWISTR)rekel.Nova porcija ponoči pride
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

Gorazd

Citat od: TWISTER dne 06. Julij 2008, 21:08:45
se pa v ozadju že dela nov mcs , ki nas bo dosegel okoli 24h ure
Kot vidim potuje ta bomba višje kot prejšnja in bi znal spodnji rob, ki je najmočnejši, zadeto po sredini Slovenije.

Tudi pri nas 5 mm in 18°C.

Lep dan,
Gorazd

Mejte se radi

jonatan

Citat od: Perice dne 06. Julij 2008, 21:14:53
Pred pol ure prenehalo deževat, padavin je bilo malo! sem pa slišal da je neurje v kranju, oz.okolici! je kdo iz tam?

V Kranju je bila definitivno največja veselica zadnjih let. Naliv je bil izjemen (meritev žal nimam), veter tudi. V pol ure je na področju Kranja udarilo preko 200 strel, z vrta pa mi je odpihnilo vrtno utico.

damjan

Bašelj pri Preddvoru

Nateklo do sedaj 13,4mm Še pa rahlo dežuje.
Ecowitt HP2560
http://www.vp-baselj.eu/

Ciklon

Uf sm se zdaj oddahnil. Sem ravno hotel izklopiti računalnik pa mi je vrglo ven. :icon_eek: Zdaj prižgem in deluje. Uh. :icon_wink:

Imeli smo prehod squall lina, bilo je zelo vetrovno, padavin ni bilo veliko a za prvo silo je. Vmes je bilo nekaj majhnih zrn toče, prav tako v Kranju nekaj toče (je poročala sestra),.Škode k sreči ni bilo! Strele pa so švigale naokoli kot že dolgo ne;  bil je pravi light show. :buttrock:
Zdaj pa čiči pa čaki še naslednje pakete neviht. :icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

Roger

Pri nas že skoraj ponehalo.Padlo pa do sedaj 11mm padavin

Sado

Neurje je slo ze mimo, tudi tukaj ni bilo trdih dodatkov  :clap:
V dobre pol ure je padlo 26,4 mm dezja, pihal je mocan zahodnik, navecja hitrost izmerjena je bila cez 80km/h.
Lepo se je tudi ohladilo pod 19 stopinj.
VP Ajdovscina: http://ajdovscina.zevs.si

Pihe

Se moram samega sebe demantirat. :icon_redface:
Osončeni večerni oblaki po nevihti so trajali le kakih par minut, potem pa je začelo spet naglo od JZ basat nebo.V višinah še vedno vleče močan jugozahodnik in mislim, da bo prvi dež od naslednje pasje bombe pri nas v roku ure in pol.
Ne verjamem pa, da bi lahko bil bolj buren kot ta prvi, saj je temperatura padla na +16,8, tudi rosišče je šlo na 16 in potemtakem najbrž ni več toliko energije v luftu. :icon_question:
Veselejše "vzdušje" pričakujem jutri popoldne oz.zvečer, ko nas bo prešla hladna fronta.Tam pa bo kar precej "bobnarskih" solo vložkov videt in čutit. :icon_haha:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

grizli

Jože mi smo pripravljeni - požen

Pa da vidimo kaj bo pri nas

Je pa veter  zahodne smeri okoli 10 km/h

lpP
grizli ma vas rad

milan

Imam občutek, da še lahko pride do nas.

Cumulonimbus

Tresla se je gora, rodila se je miš, kot je že prej v šali dejal Pihe! Precej je pihalo, imeli smo kratkotrajen silovit naliv (količino še sporočim) drugače pa nič posebnega, glavnina se seveda pričakuje jutri popoldan in zvečer ko bosta hladna fronta in topel zrak marsikje zopet povzročila da bo nastalo nekaj hudih neurij :icon_arrow:

lp
Član ZEVS :)

polo

V pričakovanju...
Zaenkrat oblačno pri 21,5°C in 65% vlagi.

ales77

Citat od: milan dne 06. Julij 2008, 21:34:46
Imam občutek, da še lahko pride do nas.

jaz tudi mislim da sva se midva v igri :) :icon_wink: