ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.07.-15.07.2008)

Začel/a kire, 01. Julij 2008, 13:00:47

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

indijanc

Izjemne strele-sedaj mi je pošteno žal da še nisem kupil novega digitalca...Vse skupaj izgleda zares izjemno, fotografi akcija!!!

stog

Pihe

Stara parola spet v veljavi: Tresla se gora, rodila se miš! :icon_arrow:
Od vseh tistih silnih črnih oblakov, sunkov vetra in malodane bližine sodnega dne....je na koncu nacedilo 2,8 litra nežnega dežja, brez vetra,brez toče...skratka:še poletna nevihta ne bi mogel tega imenovati. :icon_haha:
Zdaj pa altokumuluse že barva zahajajoče sonce.Kar pomeni, da zadaj(na zahodu) trenutno ni nič več. :shrug:
Najbrž je še bolje tako. :icon_wink:
temp. +17,5.
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Jovi

Zelooo močno pada,treska ter močni sunki vetra....vode še pa še... :shrug: :icon_biggrin:
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

ggorenc

pri nas pod Krvavcem, kot kaže, točno na meji. Kamniške alpe prestrezajo večino. Upam, da nas oplazi kvečjemu dež.

gorenjskaKR

l.p.

V kranju smo po najhujšem neurju letos!
Močan veter (cca 50 km/h v sunkih) veliko atraktivnih strel in pokanja ki je sledilo in kar precej dežja!
se beremo nekoliko kasneje grem probat še kakšno strelco ujeti v objektiv!

mihav

Lp fantje!
Smer proti velenju popolno zabasana. Sliši se tudi že prvo grmenje :icon_exclaim:
T=22.5°C
RH=75%
P=1010.3hPa
W=5.0km/h SE
Global warming is a lie;)

Roger

Pri nas se pravkar začenja.Močno grmi.V prejšni nevihti pa 1.3mm

Cumulonimbus

Meni je crknil fotoaparat, mora pa biti precej hudo na območju stahovice, kolegi poročajte :icon_exclaim:

lp
Član ZEVS :)

SJTV1

Lj Vič, hud veter, prve kaplje, precej grmi ...
Temeratura je šla na hitro pod 22 ...

@Roger: po prejšnji sem se peljal tam mimo, je bilo vode na cesti kolikor hočeš, potempa pridem do kolega v Stransko vas, je bila pa cesta skoraj suha ...

medica

Hud veter v Trnovem in naliv! Upajmo da mi ne odnese strehe s paradajzov..  :icon_cry:

Rotty

Evo začelo se je! Veter zvija drevesa, bliskanja več kot dovolj, debele kaplje že tolčejo po strehi!
Podarjenemu snegu se ne gleda v višino :icon_wink:

H2o

Kar lep dežek z vetrom smo imeli. :) Max RR je bil 173 mm/h. Do sedaj smo ga nalili 13.4 mm. Veliko več ne bo. Bilo je precej bliskanja in nič trdnih dodatkov.  :icon_wink: Temperatura je padla na prijetnih 18.4°C.

lp

TWISTER

pričakovano hiter prehod squall lina , padlo 5litčkov, sicer še dežuje ampak ni krize :icon_wink: se pa v ozadju že dela nov mcs , ki nas bo dosegel okoli 24h ure :drool:

jaka

Zadeva se počasi približuje tudi nam...do sedaj je padlo 6.4 mm, trenutno pa že grmi